Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mărţişoare meşteşukare livrate gratuit acasă şi la birou

0

Mestesukarii romi iti fac primavara frumoasa, lejera si vin cu norocul la pachet!

 

Pe 28 februarie, toata ziua, mestesugarii iti aduc obiectele lucrate de mainile lor iscusite direct la tine acasa sau la birou, gratuit in Bucuresti. Pentru ca gesturile frumoase nu trebuie sa depinda de zilele agitate de la birou, mestesukarii romi te ajuta sa le implinesti. In colectia de martisoare vei gasi biciclete, potcovite si trifoi din argint, carticele manufacturate din piele pentru ganduri bune, copaite si lingurite sculptate in lemn de tei, buburuze si floricele din pasla cusute de croitorese pricepute si multe altele. Preturile variaza intre 4 si 50 de lei.

Bicicleta_martisor MBQ

Pentru a primi obiectele acasa sau la birou, intra pe www.mbq.ro/martisor si comanda minim 4 martisoare pentru ca mestesukarii sa-ti aduca pachetul, cu tot cu noroc.

Cumparand obiectele facute de mestesugarii romi, incurajezi cooperativele Romano ButiQ din intreaga tara si contribui substantial la perpetuarea acestor mestesuguri de poveste.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.