Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maratonul Olteniei se întoarce anul acesta cu și mai multe surprize!

0

Cea de-a doua ediție a evenimentului sportiv energizat de Grupul CEZ în Romania dă startul la distracție și un stil de viață sănătos pe 30 și 31 august în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, dedicând astfel 2 zile de surprize și competiții sportive atât pasionaților de ciclism, dar și celor interesați de alergare în aer liber care vor să contribuie și la o cauză nobilă.

vizual

Dupa prima ediție în care peste 250 de persoane au pedalat pentru a asigura echipament sportiv elevilor

Școlii Take Ionescu din Râmnicu Vâlcea, acum a venit momentul să reunim efortul cicliștilor și al alergătorilor profesioniști sau amatori și să transformăm și mai mulți kilometri în energie pentru bine. Anul acesta, participanții pot opta pentru participarea în prima zi dedicată ciclismului unde îi așteaptă două trasee pentru secțiunea întrecere, de 33 și respectiv 52 km, și o plimbare prin oraș în secțiunea Family sau în a doua zi care este destinată alergării – cu 2 trasee, de 21 de kilometri, respectiv de 10 kilometri.

Pe data de 30 august, dupa închiderea probelor din prima zi, și iubitorii de muzică vor fi răsplătiți cu un concert live în piața Mircea cel Bătrân, responsabil cu voia bună fiind Smiley care a acceptat invitația Grupului CEZ în România de a sărbatori cel mai important eveniment sportiv din Oltenia.

Înscrierile în competiție sau pentru plimbarea în oraș sunt deschise tuturor doritorilor pe baza unei taxe de participare care variază în funcție de data înscrierii. Până pe 28 august 2013, taxa de înscriere este de 50 lei pentru fiecare dintre cursele de ciclism și 45 de lei pentru fiecare dintre cursele de alergare, iar participanții care vor sa participe în ambele zile beneficiază de o reducere, taxa fiind de 75 lei. Desigur, așa cum s-a procedat și la prima ediție, toate fondurile colectate în urma evenimentului vor fi donate unei cauze sociale.

„Ne-am propus să promovăm un stil sănătos de viață în Oltenia și, în același timp, să contribuim activ la o cauză socială relevantă pentru regiune. Asa am ajuns să organizam în 2013 cel mai important maraton de mountain biking din zonă. Pentru ediția de anul acesta, țintim mai sus și vă așteptăm împreună cu întreaga familie pentru un weekend cu distracție de calitate într-unul dintre locurile mele preferate din România: Râmnicu Vâlcea. Iar kilometrii pe care îi vom parcurge vor fi transformați în energie pentru bine: doi elevi ambițioși, dar cu posibilități materiale reduse, vor avea ocazia să își continue studiile cu sprijinul fiecăruia dintre cei înscriși la cele două curse. Să ne vedem cu bine la start!” a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Țară și Președinte al Directoratului CEZ.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al cărui parteneri sunt Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii și Docman, organizat de Hyper

Sport și Padina Fest cu sprijinul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea și al Federației Române de Ciclism.

Traseul competițiilor, regulamentul de înscriere, programul celor 2 zile, detalii despre regulamentul concursului și premii pot fi consultate accesând www.maratonulolteniei.ro și www.facebook.com/maratonulolteniei.

poster_500x700m

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.