Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maratonul Olteniei / 29-30 august @Rm Valcea

0

Maratonul Olteniei este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country.

Sambata 29 august 2015 – MTB Cross-country

MO ProfilNe pregatim pentru a 3-a editie a Maratonului Olteniei! Vom avea multa energie de consumat pe carari si prin paduri, intr-un cadru natural impresionant.
Competitia este adresata preponderent amatorilor, pe doua variante de traseu:  scurt de aproximativ 33km si lung de 51km. Ambele ii vor pune pe concurenti la incercare! Vom avea atat urcari sustinute cat si coborari entuziasmante, atat zone de padure cat si pasuni. Te asteptam intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din tara pentru o competitie energica in mijlocul naturii!

Mai multe detalii aici.

Iubitorii bicicletei de toate varstele care nu sunt inscrisi in concurs pot participa la plimbarea populara care va avea loc in zona parcului Zavoi, unde este si zona de start/sosire a maratonului. Familii, copii, parinti si bunici sunt asteptati sa petreaca o zi activa in aer liber!

Duminica 30 august 2015 – Trail Running

Ca si anul trecut, te asteptam la o antrenanta cursa de trail. Alearga intr-un peisaj deosebit, pe două trasee: unul de semimaraton 21,1km și un cros de 10km.

Mai multe detalii aici.

Startul pentru ambele probe va fi dat in Parcul Zavoi.

Probele, de MTB si Trail Running, sunt independente una de alta, dar poti concura la amandoua si astfel beneficiezi de o reducere a taxei.

Pentru noutati si fotografii urmereste-ne si pe pagina noastra de facebook si site.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.