Maraton de workshop-uri în domeniul organizării de evenimente

0

Maraton de workshop-uri în domeniul organizării de evenimente

Workshop-ul de festivaluri culturale și de concerte

Afis Marathon

Joi, 20 martie 2014, în incinta Rin Grand Hotel va avea loc un maraton de workshop-uri în

domeniul managementului evenimentelor, maraton organizat de  Management & Training Solutions.

În cadrul acestor workshop-uri participanții vor putea acumula şi aprofunda, de la speakeri internaționali si naționali cu experiență vastă în domeniu, cunoștințe despre: expoziții și târguri, concerte, conferințe, evenimente politice, evenimente sportive, lansări de produs, conferințe de presă, festivaluri culturale, seminarii și training-uri, evenimente tematice și evenimente sociale cu finanțare UE.

Workshop-ul de festivaluri culturale

În cadrul evenimentului organizat de Management & Training Solutions, workshop-ul de festivaluri culturale va fi susținut de Emil Pantelimon, acesta ocupând în momentul de față postul de asistent manager în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”.

Emil Pantelimon a inițiat o serie de programe și evenimente culturale de-a lungul timpului, atât la nivel local, cât și la nivel național: Programul de promovare a tinerilor artiști “Seri Albastre”, Programul Viitori Lideri ai Comunității, Bursele UNIMIR, Campania Verde pentru Cultură, Festivalul “Povestea din Ajun”.

Workshop-ul de concerte

Ionuț Tunaru este speaker-ul propus de Management & Training care va prezenta workshop-ul de concerte și care va oferi tips & tricks direct din culisele organizării unui eveniment de tip concert.

În anul 2010, Ionuț  Tunaru a devenit Project Manager pentru Let’s do it Romania, iar în 2011 a a acceptat un job în domeniul organizării de evenimente, și anume Manager de Producție la Project Events. A pus bazele unei mari asociații non-profit, asociație care se ocupă cu organizarea evenimentelor și care în prezent numără 900 de membri oficiali – Brigada de Voluntari.

Management & Training Solutions are ca activitate principală consultanța în afaceri și în management, promovând ca servicii inițiale oferirea unor sesiuni de dezvoltare profesională a afacerilor în cadrul configurat de societatea românească, cu ajutorul unei echipe experimentate și competente.

Pentru înscrieri: www.eventro.ro/inscrieri/

Site: www.eventro.ro

Facebook: www.facebook.com/eventro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează