Mandala, seara de carte, meditatie si altele la Centrul Seeds for Happiness

0
Evenimentele Centrului in saptamana 19 – 25 noiembrie 2012

CENTRUL SEEDS FOR HAPPINESS
Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti (harta)
Telefon: 021 – 337 4822, Mobil: 0760 907 466
E-mail: info@seedsforhappiness.ro
Marti 20 noiembrie de la ora 19 – Atelier de mandale: mandala de grup. Prin mandalele sociale se face trecerea de la individ la grup si prin aceasta trecere se intra intr-un proces de largire a constientei si a importantei fiecarei parti in intreg; este o tehnica si o modalitate prin care toti cei implicati intra in postura celuilalt astfel incat sa inteleaga conexiunile si importanta lor in ceea ce este munca si viata sociala.
Miercuri 21 noiembrie, de la ora 19.00 – Seara de meditatieMeditatia este calea unei vederi interioare, in sensul ca este un proces de trezire. Ne desteptam catre cine si ceea ce suntem, cum functioneaza mintea noastra, calitatea si adancimea emotiilor noastre, consecintele cuvintelor si faptelor noastre.
Joi 22 noiembrie de la ora 19.00 – EDITIE SPECIALA Seara de carte – dedicata cartii ce contine prima traducere romaneasca a textului „Prajna Paramita Sutra, Sutra despre perfectiunea intelepciunii„, aparuta de curand la Editura Herald si recomandata de Seeds for Happiness. Invitatul serii va fi Domnul Mircea Alin Tocaciu – traducatorul cartii, alaturi de care vor fi prezenti Domnii Aurelian Scrima – directorul Editurii Herald si Mihai Popa-Radu – fondatorul Centrului Seeds for Happiness.
Sambata 24 noiembrie de la ora 09.30 – Tongshu: Protocolul de toamna – Plamanii. Sambata dimineata, un moment tocmai bun pentru a face exercitiile pentru fortifierea plamanilor si pregatirea corpului pentru sezonul rece, toamna fiind acea perioada din an, cand nu numai ca se fac provizii alimentare pentru iarna, dar trebuie puse si bazele „odihnei de iarna” a fiintei.
Sambata 24 noiembrie, de la ora 12.00 – Intalnirea Grupului de lectura si studiu „Vasile Lovinescu”. O noua intalnire sub indrumarea Dlui Profesor Teodoru Ghiondea avand ca scop studierea operei initiatice a lui Vasile Lovinescu: trilogia „Jurnal alchimic”, „Meditatii, Simboluri, Rituri” si „Însemnari initiatice”.
EVENIMENTE VIITOARE
la
SEEDS FOR HAPPINESS
Iata care sunt evenimentele centrului pana la sfarsitul anului: 26 noiembrie intre orele 18.30 – 21: Intalnirile „Stiinta si Spiritualitate; 29 noiembrie intre orele 19 – 21: Ghizii fericirii – Alan WattsConstelatii familiale de pe 30 noiembrie pana pe 2 decembrie; in weekendul 7 – 9 decembrie, Seminar de respiratii si terapie corporala; pe 1 decembrie intre orele 19 – 20.30, Meditatie cu boluri tibetane, iar pe 15 decembrie, Ziua Portilor Deschiseincepand cu ora 10 dimineata. Va asteptam cu bucurie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.