Manager de Proiect cu experienta pe proiecte socio-educationale sau facilitare comunitara / Aplica pana in 14 ianuarie 2011!

0

Motivul pentru care am decis sa publicam pe site-ul RomaniaPozitiva acest anunt de angajare este legat de una din cerintele postului: „experienta de 3 ani in managementul de proiecte socio-educationale sau facilitare comunitara”. De ce? Pentru ca credem ca tu s-ar putea sa ai inclinatie spre aceste subiecte socio-educationale. De ce? Pentru ca avem multe articole cu impact pozitiv pe aceste subiecte pe site-ul nostru.

Fundatia Soros Romania angajeaza Manager de Proiect

Locul de desfasurare a activitatii: Bucuresti.
Tipul contractului: full-time.

Principalele atributii si responsabilitati ale postului:
– Coordonarea implementarii, monitorizarii si raportarii in cadrul proiectului;
– Gestionarea resurselor operationale pentru proiect;
– Managementul echipei de proiect;
– Responsabil de relatia cu autoritatea de management.

Cerinte si conditii ale postului:
– studii superioare;
– expertiza demonstrabila in managementul de proiecte POSDRU.
– experienta de 3 ani in managementul de proiecte socio-educationale sau
facilitare comunitara;
– disponibilitate la deplasari – pentru realizarea activitatilor din
cadrul proiectului si pentru activitati de monitorizare- evaluare;
– cunostinte de limba engleza;
– adaptare la sarcini de lucru flexibile;
– spirit de echipa si initiativa, atitudine pozitiva.

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV in format European, impreuna cu o scrisoare de intentie, pe adresa jobs@soros.ro, cu mentiunea Manager de Proiect, pana la data de 14 ianuarie 2011.

Scrisoarea de intentie va include numele si detaliile de contact a cel putin doua persoane care pot fi contactate pentru referinte.

Numai candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati.

Politica de personal a Fundatiei Soros Romania este de a nu discrimina nici o persoana pe criterii de nationalitate, rasa, etnie, religie sau credinta, sex, varsta, dizabilitate, orientare sexuala, orientare politica, statut social sau pe baza oricarui alt criteriu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează