Maia Morgenstern in Laptaria Enache / Bucuresti 16 septembrie 2010

0

UPDATE, 15 septembrie 2010: Spectacolul „SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA?” programat JOI, 16 SEPTEMBRIE la ora 21 in Laptaria Enache se amana la o data ce o sa fie anuntata ulterior.

SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA?
JOI, 16 SEPTEMBRIE, ora 21 in Laptaria Enache

Nu este o campanie impotriva animalelor. Este un spectacol de teatru regizat sub forma unui maraton de dans.
Vino sa vezi ce esti in stare sa faci ca sa castigi o suma mare de bani.

Si inca ceva, poate esential, este un spectacol din care poti sa inveti cum sa nu alergi in viata dupa nimic.

Mentiune: Dupa romanul SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA? scris de Horace Mccoy a fost realizata in anii ’69 si o ecranizare de mare succes, cu Jane Fonda in rolul Gloriei, nominalizata la Premiul Oscar si cu Gig Young, in rolul M.C.-ului,  distins cu Premiul Oscar pentru rol secundar.

Actori:

M.C. – MAIA MORGENSTERN
Gloria – Antoaneta Cojocaru
Robert – Tudor Aaron Istodor
Actrita – Ela Ionescu
Joe – George Corodeanu
Gravida – Cristina Casian
Sotul gravidei – Andreas Petrescu
Marinarul – Gabriel Fatu
Sheryl – Irina Duta

Scenariul si regia: CHRIS SIMION
Durata spectacolului : 1h30 min

Subiect : Un concurs de dans. O miza tentanta: 50.000 de Euro. Reguli stricte, dure, umilitoare pentru participantii care provin dintr-o clasa sociala submedie, cu multe aspiratii neimplinite, cu cariere ratate si cu multe vise sustinute doar de alte vise. Premiul este castigat de perechea care rezista cel mai mult. Din 24 de h doar 2 h sunt dedicate pentru odihna. Mai precis, din 2 in 2h, concurentii primesc o pauza de 10 minute in care au dreptul sa faca ce vor. Manipularea M.C.-ului este atat de subtila incat transforma oamenii, in animale. Un concurs despre cum alergi toata viata pentru nimic, despre cum uiti de valorile autentice si cat de usor pici in plasa banului, a reperelor materiale, pragmatice, facile. Un spectacol despre omul contemporan si societatea in care traim. Acest spectacol poate fi un semnal de alarma sau un punct dar in nici un caz o virgula.

Detalii pe www.daya.ro Rezervari la: 0727.100.856

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează