Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maia Morgenstern in Laptaria Enache / Bucuresti 16 septembrie 2010

0

UPDATE, 15 septembrie 2010: Spectacolul „SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA?” programat JOI, 16 SEPTEMBRIE la ora 21 in Laptaria Enache se amana la o data ce o sa fie anuntata ulterior.

SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA?
JOI, 16 SEPTEMBRIE, ora 21 in Laptaria Enache

Nu este o campanie impotriva animalelor. Este un spectacol de teatru regizat sub forma unui maraton de dans.
Vino sa vezi ce esti in stare sa faci ca sa castigi o suma mare de bani.

Si inca ceva, poate esential, este un spectacol din care poti sa inveti cum sa nu alergi in viata dupa nimic.

Mentiune: Dupa romanul SI CAII SE-MPUSCA, NU-I ASA? scris de Horace Mccoy a fost realizata in anii ’69 si o ecranizare de mare succes, cu Jane Fonda in rolul Gloriei, nominalizata la Premiul Oscar si cu Gig Young, in rolul M.C.-ului,  distins cu Premiul Oscar pentru rol secundar.

Actori:

M.C. – MAIA MORGENSTERN
Gloria – Antoaneta Cojocaru
Robert – Tudor Aaron Istodor
Actrita – Ela Ionescu
Joe – George Corodeanu
Gravida – Cristina Casian
Sotul gravidei – Andreas Petrescu
Marinarul – Gabriel Fatu
Sheryl – Irina Duta

Scenariul si regia: CHRIS SIMION
Durata spectacolului : 1h30 min

Subiect : Un concurs de dans. O miza tentanta: 50.000 de Euro. Reguli stricte, dure, umilitoare pentru participantii care provin dintr-o clasa sociala submedie, cu multe aspiratii neimplinite, cu cariere ratate si cu multe vise sustinute doar de alte vise. Premiul este castigat de perechea care rezista cel mai mult. Din 24 de h doar 2 h sunt dedicate pentru odihna. Mai precis, din 2 in 2h, concurentii primesc o pauza de 10 minute in care au dreptul sa faca ce vor. Manipularea M.C.-ului este atat de subtila incat transforma oamenii, in animale. Un concurs despre cum alergi toata viata pentru nimic, despre cum uiti de valorile autentice si cat de usor pici in plasa banului, a reperelor materiale, pragmatice, facile. Un spectacol despre omul contemporan si societatea in care traim. Acest spectacol poate fi un semnal de alarma sau un punct dar in nici un caz o virgula.

Detalii pe www.daya.ro Rezervari la: 0727.100.856

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.