Mai sunt 10 zile pentru inscrierea la Shakespeare School Essay Competition!

0

Concursul national de creatie in limba engleza Shakespeare School Essay Competition provoaca tinerii sa isi puna creativitatea la incercare intr-un eseu in limba engleza. Premiile oferite sunt foarte atractive: marii castigatori vor pleca in Marea Britanie, in scoli de engleza de doua saptamani la colegii si universitati de top, Harrow House International College si University College London.

 Inscrie-te la Shakespeare School Essay Competition

Pe langa multe premii oferite, concursul deschide noi perspective tinerilor si le da incredere in ei. Castigarea unor competitii, recunoasterea rezultatelor, sunt esentiale pentru adolescenti si tineri si pot schimba total perspectivele. “Cea mai frumoasa parte a acestui concurs este libertatea pe care ti-o ofera. Ai libertatea de a crede in tine, in ideile pe care le-ai asternut, in potentialul tau.”, marturiseste Gabriela Buturuga, finalista a editiei din 2012.

Concursul este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, iar ambasadorul competitiei este actrita Maia Morgenstern, care ne marturiseste:

“Cred ca toti tinerii ar trebui sa participe. Este un exercitiu de creativitate care ii ajuta indiferent de rezultat. Mai mult, ii motiveaza sa invete engleza cat mai bine. Pentru mine a contat enorm sa pot juca in mai multe limbi. Altfel as fi pierdut oportunitati si proiecte extraordinare.”

Copii si tinerii cu varsta intre 11 si 20 de ani, pasionati de limba engleza si talentati la scris mai au timp pana pe 24 martie sa intre in concurs. Participarea este gratuita, iar eseul se incarca direct pe pagina concursului, pe site-ul www.shakespeare-school.ro.

 

Organizator:

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie este o entitate nonprofit care sustine copiii si tinerii talentati din Romania, motivandu-i sa atinga performante deosebite si sa isi valorifice la maxim potentialul creativ.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează