Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Magia sărbătorilor la Târgul de Iarnă de la Ploiești Shopping City

0

 Ploieşti Shopping City organizează în perioada 12 – 15 decembrie Targul de Iarnă, unde vizitatorii vor găsi bucate tradiționale, precum brânzeturi, preparate din carne de porc sau dulciuri, cât și obiecte lucrate de mesteșugari. În plus, clienții mall-ului pot cumpăra un cadou deosebit și din cadrul Târgului de Antichități, desfășurat în aceeași perioadă.

Magia sărbătorilor la Târgul de Iarnă: Produse tradiționale românești

 Targ de Iarna si de Antichitati la Ploiesti Shopping City

Pe parcursul celor patru zile, expozanții vor aduce bunătăți de Crăciun, printre care preparate din carne de porc și brânzeturi de la Mărginimea Sibiului, turtă dulce sau acadele. Cei care doresc să le facă daruri tradiționale persoanelor dragi pot alege să cumpere obiecte de artizanat lucrate de mesteșugarii veniți din țară, precum ceramica de Argeș. Mai mult, pentru o atmosferă completă de sărbători, cei ce trec pragul mall-ului în această perioadă pot servi vin fiert sau ciocolată caldă. Târgul este deschis zilnic la Ploiești Shopping City în perioada 12 – 15 decembrie, între 10:00 şi 22:00 și este amplasat pe terasa din zona Food Court, lângă patinoar.

 

Daruri deosebite la Târgul de Antichități

Tot în această perioadă, vizitatorii Ploiești Shopping City pot face un dar diferit, alegând din varietatea de obiecte vechi expuse în cadrul Târgului de Antichități. Pasionații vor găsi aici pendule, gramofoane, tablouri, statuete Beethoven din marmură sau bronz, piese de mobilier de epocă, cât și obiecte de filatelie sau numismatică. Vor fi prezenți peste 15 colecționari din orașe precum Sibiu, Constanța, Satu Mare, București, Brașov, Suceava. Târgul este deschis zilnic în perioada 12 – 15 decembrie, între 10:00 şi 22:00.

Cele două evenimente fac parte din campania de iarnă desfășurată de Ploiești Shopping City. În timp ce părinții pot alege cadouri pentru cei dragi, copiii se pot bucura de Fabrica lui Moș Crăciun, unde au ocazia să devină ajutoarele spiriduşului şef și să învețe să construiască jucării, să împacheteze cadouri şi să creeze felicitări.

—————————————————————————-

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.