Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Magia educaţiei prin joc” la Şcoala generală din satul Şoldanu, judeţul Călăraşi

1

Vineri 15 iunie, “Magia educatiei prin joc” a patruns si in inimile copiilor de la Scoala generala din satul Soldanu judetul Calarasi.

Cei 32 de copii din clasele I-a si a II-a s-au putut bucura de jocurile si surprizele pregatite de  membrii echipei “Calatorie educativa in lumea satului”. Activitatile au fost sprijinite cu bucurie de doua dintre cadrele didactice din interiorul scolii gazda.

S-a incercat a dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor prin activitati ludice, jocuri de origami, ghicitori, colorat, jocuri de socializare si nu in ultimul rand jocuri cu renumita Parasuta.

Invatand sa se joace cu hartia, au putut construi zeci de cutiute ce ulterior au fost colorate creativ de fiecare copil in parte. Antrenati in joc, s-au strans veseli intr-un cerc, nerabdatori sa le vina randul pentru a extrage cate o ghicitoare dintr-un sac special conceput. Ca de obicei, vedeta a fost si de aceasta data jocul cu Parasuta, multicolorata panza ce imprima automat un zambet pe chipurile micutilor.

Voia buna, rasetele si inocenta jocului au oferit cu adevarat un spectacol pe coridoarele scolii din Soldanu.

Echipa tine sa multumeasca tuturor celor ce au luat parte la activitate, precum si celor ce au ajutat la realizarea cu succes a acesteia. Multumiri scolii gazda  si cadrelor didactice ce au oferit suport si dedicare.

Echipa proiectului “Calatorie educativa in lumea satului” nu se opreste aici, ea pregatind noi si noi surprize pentru micutii de pretutindeni.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.