Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Magia educatiei prin joc” a incantat copiii prezenti la o noua editie a carnavalului din cadrul proiectului Calatorie educativa in lumea satului

0

Carnavalul organizat de Ziua Copilului s-a desfasurat la sala de sport a scolii Avram Iancu, nr.98, din Bucuresti.

Cei 52 de copii prezenti s-au bucurat de atelierele si premiile surpriza pregatite de echipa proiectului.

Activitatile educative din cadrul evenimetului au starnit creativitatea copiilor la atelierul de ECOArt unde cei mici au creat mici vaporase din materiale reciclabile; i-au provocat sa sa caute solutii impreuna pentru a rezolva enigma Traseului Ascuns,  i-au incantat la jocurile cu Parasuta si s-au lasat transformati in personaje de poveste de pensula magica a Albei ca Zapada.

Echipa proiectului, formata din animatori educativi, a fost alaturi de cei mici incurajandu-i si indrumandu-i pe parcursul atelierelor.

Jocuri, rasete si zeci de voci de copil au creat o atmosfera magina in sala carnavalului.

Echipa multumeste partenerilor: ECDL Romania www.ecdl.org.ro, Editurii Egmont www.egmont.ro care ne-a fost alaturi si la aceasta editie a carnavalului completand premiile surpriza oferite celor mici si celor de la Petreceri Fermecate petrecerifermecate.ro reprezentati de Alba ca Zapada. Multumiri  Scolii 98 care ne-a oferit sala de sport ca spatiu de desfasurare si suport in organizare si Scolii Soldanu pentru implicarea in proiect.

Echipa proiectului Calatorie educativa in lumea satului pregateste noi surprize pentru cei mici. 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.