“Magia educatiei prin joc” a incantat copiii prezenti la o noua editie a carnavalului din cadrul proiectului Calatorie educativa in lumea satului

0

Carnavalul organizat de Ziua Copilului s-a desfasurat la sala de sport a scolii Avram Iancu, nr.98, din Bucuresti.

Cei 52 de copii prezenti s-au bucurat de atelierele si premiile surpriza pregatite de echipa proiectului.

Activitatile educative din cadrul evenimetului au starnit creativitatea copiilor la atelierul de ECOArt unde cei mici au creat mici vaporase din materiale reciclabile; i-au provocat sa sa caute solutii impreuna pentru a rezolva enigma Traseului Ascuns,  i-au incantat la jocurile cu Parasuta si s-au lasat transformati in personaje de poveste de pensula magica a Albei ca Zapada.

Echipa proiectului, formata din animatori educativi, a fost alaturi de cei mici incurajandu-i si indrumandu-i pe parcursul atelierelor.

Jocuri, rasete si zeci de voci de copil au creat o atmosfera magina in sala carnavalului.

Echipa multumeste partenerilor: ECDL Romania www.ecdl.org.ro, Editurii Egmont www.egmont.ro care ne-a fost alaturi si la aceasta editie a carnavalului completand premiile surpriza oferite celor mici si celor de la Petreceri Fermecate petrecerifermecate.ro reprezentati de Alba ca Zapada. Multumiri  Scolii 98 care ne-a oferit sala de sport ca spatiu de desfasurare si suport in organizare si Scolii Soldanu pentru implicarea in proiect.

Echipa proiectului Calatorie educativa in lumea satului pregateste noi surprize pentru cei mici. 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează