“Magia educatiei prin joc” a ajuns la “Scoala de vara Ciocanesti 2012”

0

In perioada 7-21 iulie ApEAL, Asociatia pentru Educatie Antreprenoriat Leadership a organizat in localitatea Ciocanesti-Dambovita, a III-a editie a celei mai complexe Scoli rurale de vara din Romania.

Organizatorii evenimentului au fost incantati sa ne invite in interiorul atelierelor sustinute joi, 19 iulie 2012, astfel echipa “Calatorie educativa in lumea satului” s-a bucurat  de o minunata zi alaturi de oameni frumosi cu suflet cald.

Am avut placerea sa sustinem ateliere de animatie socio-educativa pentru copiii claselor I-X din localitatea Ciocanesti.Am fost placut surprinsi cand am vazut cata veselie au reusit sa aduca jocurile pe chipurile micutilor.

Am imbinat atelierele de creativitate, unde fiecare copil si-a putut asterne imaginatia pe hartie, cu jocuri de indemanare si strategie precum “Oul zburator”, “Piramida morcovilor”, “Salvati Planeta DEX”.

Copiii s-au putut juca si de aceasta data cu faimoasa si vesela “Parasuta”, o panza plina de culori ce fura mii si mii de zambete zglobii.

Ne-am bucurat de beneficiile educatiei prin joc alaturi de oameni talentati, dispusi sa impartaseasca frumosul.

Multumiri echipei ApEAL pentru implicare si entuziasm, solidaritate si dorinta de a ne sustine in aceasta activitate. In continuare, “Calatorie educativa in lumea satului” va pregateste o multime de surprize. Jucati-va alaturi de noi!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează