Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Livada cu Cireși – o escapadă ciclistă cu infuzii de adrenalină

0

Pe 2 iulie 2016, ne îndreptăm roțile spre localitatea Păulești, din județul Prahova, pentru a ne bucura de o frumoasă escapadă MTB la concursul Livada cu Cireși, organizat de Adrian Nițu, ciclist de performanță, împreună cu echipa MPG.

Maratonul ciclist marca Riders Club, aflat la a 3-a ediție, va fi cu siguranță interesant pentru fiecare, cu trasee creionate printre dealuri și păduri ce oferă multe momente palpitante și porții bune de adrenalină riderilor. În plus, au fost făcute modificări pentru ca participanții, indiferent de pregătire și categoria de vârstă, să se bucure de o experiență cât mai placută.

RoC_Livada cu Ciresi_start copii
Concurenții de la segmentul Family, respectiv puștii cu vârste între 5 și 12 ani, însoțiți de adulți, dar și cei care vor o tură de agrement vor descoperi un traseu nou, de 7 kilometri, reconfigurat în proporție de 90%, cu dealuri mai blânde și mai umbrite de copaci și vegetație. Iubitorii de viteză vor fi provocați să gonească pe traseul Scurt, de 17 km, unde vor avea loc mai multe curse competitive pentru nivelurile 3 și 4. Traseul Standard, de 34 km, este și acesta schimbat, fiind nou în procent de 50% și lungit cu 2 km.

“În noua variantă, participanții beneficiază de mai multă distracție. Am ascultat recomandările concurenților și am eliminat zonele mai dificile înlocuindu-le cu poteci aventuroase și zone rapide. Traseul Standard dovedește că nu e riscant să te bucuri de palpitațiile generate de esența MTB-ului”, a explicat Adrian Nițu.

Cel mai căutat traseu pentru nivelul ridicat de adrenalină este cel Epic, de 48 km, format din 2 ture a câte 24 km fiecare. Au fost păstrate elementele tehnice și a fost adaugată o zonă nouă, care se regăsește și la Standard. În plus, pentru a mări provocarea, pe traseul Epic există 2 challenge-uri pe sectoare Strava: cel mai bun cățărător pe “Urcare din Valea Babei” și cel mai bun coborâtor pe segmentul “Coborâre Valea Guspitei”. Challenge-urile sunt premiate cu mențiuni pe podium, respectiv riderii vor concura pentru binemeritatele laude.

Pe scurt, cine dă curs invitației lansate pentru Livada cu Cireși va avea parte de o super experiență ciclistă mountain bike! Înscrierile în concurs mai sunt deschise până joi, 30 iunie, pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici.

Evenimentul Livada cu Cireși este susținut de Gatorade, de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club, de Kiss FM, partenerul media oficial, și de partenerul de recrutare eJobs. Concursul este sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerii tehnici Decathlon, Carbon Bike și VEE Tire Co. Sponsorii competiției sunt Roua Munților, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată, Luca Way, BAUELEMENTE, Ghețărie, Primăria Comunei Păulești, Famacia Farmex și Decathlon. Livada cu Cireși beneficiază de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alături de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.
Vă așteptăm la startul competiției Livada cu Cireși, gata să vă administrăm doze noi de adrenalină!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.