Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Liniste, nocturna din 6 octombrie se muta!

0

Liniște ca să auzi vișinile cum cresc și peștii cum gândesc. Liniște ca să nu deschizi televizorul doar ca să nu te simți singur. Liniște ca să vorbești cu tine. Pe 6 octombrie, nocturna (se) mută în Vișinilor 17, de la 21.00 și până se crapă de ziuă. Te invităm de’ ne scrii pe noi@incubator107.com să ne zici de ce vii. Și când vii adu-ne recolta din grădina bunicilor și-un prieten bun!

Ne trebuie puțină liniște, din când în când. Ca niște copii cuminți care-și fac singuri jucăriile, ca niște părinți buni care sunt mereu jucăuși. Și apoi liniștea dinăuntru, atunci când găsești răspunsuri la întrebări fără răspunsuri, liniștea care vine după ce-ți învingi tracul și la finalul unui flashmob.

Dar mai prețioasa e liniștea de după un concert, liniștea ca mulțumire și bucurie. Doar de-asta vin și Cuantune și Lily and the White Tiger să vă cânte. Ca liniștea aia când nu mai poți râde și te doare burta, asta le place celor din Backstage Boys, de se-ntorc la noi.

Nouă ne place liniștea pe care o caută cei care vin la noi, cei ca Lavinia care a plecat în Apuseni într-o tabără de meditație Vipassana în tăcere totală, cei care așteaptă răsăritul, cei care pleacă în călătorii inițiatice, cei care își schimbă viața complet și cei care se strâng în brațe când se întâlnesc.

Hai să ne liniștim!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.