Lifturi pentru Pasajul Victoriei din Bucuresti?

1

Primaria Capitalei vrea să construiască lifturi pentru Pasajul Victoriei pentru călătorii cu tramvaiul! Primarul a declarat ca vrea să mute staţiile de tramvai în interiorul pasajului, iar călătorii să urce la suprafaţă cu liftul!

Iată şi declaraţia edilului, conform realitatea.net: „În trei-patru luni de zile vrem să aşezăm şi să montăm şi lifturile, să nu încurcăm circulaţia. Staţiile chiar nu sunt o problemă. Încercăm să dăm aspectul unei staţii multifuncţionale în sensul legăturii cu metroul şi cu cele 4 zone care sunt acum casetele metroului şi care se pot transforma în parcări”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.