Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Liderii de la Mihăileşti şi poveştile lor

0

Cele 9 zile de training din cadrul Future Leaders Academy se apropie de final. Weekendul următor avem două ateliere construite special pe structura proiectelor care se află în derulare în cadrul Colegiului Tehnologic „Tiu Dumitrescu“ din Mihăileşti, Giurgiu.

???????????????????????????????
Future Leaders Academy este un proiect derulat de Bridging The Gap şi The Seekers, destinat tinerilor mihăileşteni din Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu“, Giurgiu, care au potenţial de lideri şi vor să facă o schimbare în bine în comunitatea lor.

Sâmbătă – „Leadership de zi cu zi direct din Arena O.N.U.”

Sâmbăta aceasta trainingul de Leadership vine ca o extensie și continuare a atelierelor de până acum. Ceea ce veţi învăţa pe parcursul acestei zile va contribui la descoperirea potențialului de a fi lider în viața de zi cu zi, de a atrage și inspira aderenți, începând de la ceea ce facem și până la cine suntem, dar mai ales pentru atingerea cauzelor pentru care „luptăm”
.
Trainingul va contribui la:

• Descoperirea stilului și menirii personale de lider;
• Identificarea și calibrarea instrumentelor de Leadership în viaţa de zi cu zi;
• Definirea unor atitudini și manifestări personale de Leadership, în drumul către aspirațiile individuale.
Trainer – Cosmin Chiriţă

Cosmin Chiriţă este este partener-fondator al Youth HUB , trainer freelancer şi contribuie la programe şi proiecte de educaţie nonformală de peste 9 ani, timp în care a lucrat cu peste 2.000 de cursanţi, în peste 1.500 de ore de training, din aria abilitatilor sociale. De asemenea, una dintre cele mai semnificative experiențe de care beneficiază este cea de Delegat de Tineret al României la Națiunile Unite, în mandatul 2013-2014. Cosmin crede în puterea educaţiei nonformale ca formă de sine stătătoare de educaţie, furnizoare de competenţe reale de viaţă, cu impact transformaţional asupra capacităţilor de flexibilitate, adaptabilitate şi „open-mindedness” al beneficiarilor acesteia.

Duminică – „Storyteling & Public Speaking”

Despre ce este vorba în cadrul acestui atelier?
Poveștile aduc oamenii împreună, indiferent de vârstă, ocupație și experiențe. Atelierul „Storytelling & Public Speaking“ descrie elementele esențiale în construirea și spunerea unei povești pentru ca aceasta să-și convingă auditoriul, fie că este format din 2 persoane sau chiar din peste 100.
Atelierul este un amestec echilibrat de teorie, practică și creativitate. Participarea la curs te va ajuta:
• Să găsești povești educaționale din propria ta viață;
• Să le comunici într-un mod autentic și clar;
• Să implici audiența în povestea ta, să le câștigi inimile și să le oferi câteva lecții prin povestea ta.
Trainer – Alex Glod

Alex Glod este Trainer și Storyteller, co-fondator al firmei de training Storytelling Training & Coaching și al Comunității de Storytelling. El este formator acreditat ANC și are 5 ani de experiență în dezvoltare de programe de educație non-formală. De asemenea, are experiență de lucru în formare cu audiențe mici și mari (de peste 100 de persoane), în Europa și Asia. A lucrat cu Paul Renaud, Paul Ardeleanu și Vince Stevenson și a fost speaker la TEDx University of Piraeus pe 9 Mai 2015 și la TEDx Bacău pe 10 Octombrie 2015.
Bridging The Gap şi The Seekers transmit următorul mesaj:

Dragi elevi, părinţi, profesori, lideri locali sau naţionali, din educaţie şi din administraţie, agenţi economici, oameni de presă, oengişti, educaţia este responsabilitatea noastră, a tuturor!

Echipa Future Leaders Academy

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.