Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Licitaţie online dedicată pasionaţilor de echitaţie

0

Cu sprijinul Asociației Nedeea Vâlceană, dăm startul unei licitaţii online dedicată pasionaţilor de echitaţie, cu scopul de a strânge fonduri pentru comunităţile mici din sudul României.

Asociația Nedeea Vâlceană, beneficiară în cadrul primei runde PACT pentru COMUNITATE, ne invită la două zile de calărie în Țara Loviștei. Banii merg către alte noi proiecte și inițiative făcute de grupuri și organizații locale pentru a schimba ceva la ei în comunitate.

Pe termen lung, prietenii de la Nedeea Vâlceană îşi doresc să valorifice frumuseţea naturală şi valorile tradiţionale prin organizarea de drumeţii călare, ateliere de vară sau prin transmiterea unei experienţe inedite ca traiul în “odăi” aşa cum acesta era înainte de era tehnologizării.

Atunci când Mircea Onică, membru în cadrul asociației a participat la evenimentul Dar din dar se face și-a dat seama că poate să contribuie la rândul lui pentru alte comunități pe care le vom susține prin PACT pentru COMUNITATE și a venit cu ideea să ofere spre licitaţie două zile de cursuri de călărie (în septembrie, respectiv octombrie).

 Nedeea Valceana

Ce licităm şi când?

Câte două zile de călărie pentru 4 persoane, dornice să trăiască o experienţă inedită. Încurajăm şi începătorii să-şi facă curaj, în timp scurt sunt instruiţi cum să stea în şa şi să călărească la pas.

Prima grupă de patru persoane poate participa la cursul de pe 7 septembrie, iar o a doua grupă pe 5 octombrie.  Licitaţia începe de la 500 RON pentru o zi pentru toate cele 4 persoane.

 

Cum poți licita?

Dacă vrei să ai parte de o zi inedită în Țara Loviștei, trebuie să completezi formularul ataşat până la data 2 septembrie. La sumă poți completa cu ce valoare vrei atât timp cât este mai mare decât prețul de pornire. Periodic, vom anunța suma la care a ajuns licitația ca să-ți dăm șansa să licitezi în continuare.

Pe 3 septembrie, vom vedea care sunt primele două oferte și acestea vor câștiga. Datele tale de contact nu vor fi făcute publice, dar ne ajută să păstrăm legătura și să te ținem la curent cu informații legate de licitație.

Transportul nu este inclus în preț, iar în zonă se pot găsi pensiuni sau gazde pentru a petrece tot finalul de săptămână în Țara Loviștei.

 

Unde vor merge banii?

PACT pentru COMUNITATEFie că este vorba de săparea unei fântâni sau construirea unui centru cultural, realizarea unui drum sau repunerea unui muzeu în circuitul turistic, prin programul PACT pentru COMUNITATE, Fundația PACT sprijină oameni cu inițiativă din zonele rurale și mic-urbane din sudul României să rezolve prin proiecte și activități probleme cu care comunitatea lor se confruntă.Oamenii cu care lucrăm noi în comunităţi dezavantajate au nevoie doar de un impuls, de încredere şi susţinere. Noi le oferim training, consultanță, facilitare, dar și o mică finanţare pentru a începe procesul de schimbare în comunitate.

Este prima dată când organizăm o astfel de licitație online, dar cum Mircea este nerăbdător să vă arate frumusețile din zona Loviștei, am zis că nu merită să așteptăm ediția Dar din dar se face 2014.

Despre autor

avatar

Fundația PACT lucrează direct cu oamenii care trăiesc în zonele rurale şi oraşele mici din sudul României, pentru a crea structuri ale societăţii civile de tipul organizaţiilor comunitare, pe care le sprijină pentru a fi active, eficiente şi eficace, sustenabile şi vizibile în regiunea lor. Viziunea Fundației este ca un număr cât mai mare de oameni din mediul rural și mic urban să fie activi la nivel local, să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă comunitatea în care locuiesc, să contribuie direct la dezvoltarea economică și socială proprie și a localității de care aparțin. Astfel, prin programele și proiectele derulate, Fundația PACT identifică oamenii cu inițiativă din comunitățile din sudul României și îi sprijină cu resurse și informații pentru a dezvolta proiecte relevante în comunitățile lor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.