Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Licitatie de abilitati „Farmece si civisme” / miercuri, 29 februarie 2012

0

CeRe crede si investeste in cetateni responsabili si interesati de ce se intampla in jurul lor. Adica acei oameni care au depasit stadiul de ”nu are rost, oricum nu se schimba nimic”.

2012 e an bisect si, cel mai probabil, nu ne va aduce sfarsitul lumii, ci ne ofera o zi in plus de care profitam pentru a va provoca sa credeti in civism!

Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe va invita miercuri, 29 februarie, incepand cu ora 18.00 in Music Club, Str. Baratiei 31, la licitatia de abilitati Farmece si civisme.

Sumele obtinute in urma evenimentului ne vor ajuta sa construim si sa crestem PAS, adica primul serviciu permanent si gratuit de asistenta in advocacy destinat cetatenilor si organizatiilor neguvernamentale. Am lansat PAS in noiembrie 2011 si lucram deja pentru trei cauze:

 

* Parintii copiilor cu autism si organizatiile cu activitate in domeniu isi doresc schimbarea legislatiei pe autism,

* Cetatenii din cartierul Callatis, sector 6, lupta pentru reamenajarea parcului Istru,

* Locuitorii din Drumul Taberei care se asigura ca pe noul traseu al metroului nu sunt taiati abuziv copacii.

Atmosfera va fi una relaxata, vom povesti, vom socializa, vom bea o cafea buna impreuna, vom vedea ce ne este scris in palma sau in cartile de tarot si ce ne pregatesc astrele pentru viitorul apropiat. Si peste toate acestea, puteti licita pentru abilitati una si una (puteti vedea toate licitatiile in programul atasat).

Bilet de intrare: 20 RON

Va rugam sa confirmati participarea pana luni, 20 februarie, ora 17.00. Persoana de contact – Georgiana Motfolea. Adresa de e-mail: georgiana@ce-re.ro sau telefon: 031 1050 755, 0730 124 437

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.