Licitația caritabilă în sprijinul United Way cu aproape 5.000 de euro din vânzarea obiectelor de artă create de artiști români

0

 Vedetele și artiștii români sprijină United Way  

Licitația caritabilă UnicArt, organizată aseară de revista Unica cu sprijinul Hilton în beneficiul United Way România, a strâns aproape 5.000 de euro din vânzarea obiectelor de artă create de artiști români.

Nenumărate vedete, printre care Malvina Cservenschi, Carmen Brumă, Andreea Răducan, Virgil Ianțu și Florin Piersic Jr., au admirat și au licitat pentru cele 40 de obiecte create special pentru Unica de artiști precum Aurel Târ, Ana & Irina Wagner, Nalia Varam, Cătalin Tzetze, Alexandra Calafeteanu, Elis Iaia și mulți alții. Mulți dintre ei au fost aseară la eveniment și le-au vorbit licitatorilor despre obiectele create de ei.

Fondurile colectate în urma licitației vor fi folosite pentru a ajuta peste 100 de persoane (mame și copiii acestora) să devină independente. Sunt mame tinere, unele chiar adolescente, cu educație limitată (sau analfabete), fără nicio pregătire profesională și fără serviciu, care nu au niciun sprijin din partea familiei  pentru a-și îngriji copiii. Banii aceștia le vor ajuta să treacă mai ușor peste o perioadă grea, să învețe o meserie, să își găsească un loc de muncă. Cu sprijin profesionist constant pot ieși din situația dramatică în care se află și își pot crește copiii singure.

United Way România este o fundație românească independentă afiliată la United Way Worldwide și are ca scop îmbunătățirea calității vieții în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului, pentru ca toată lumea să aibă șanse egale la educație, sănătate și un venit decent.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.