Licitația caritabilă în sprijinul United Way cu aproape 5.000 de euro din vânzarea obiectelor de artă create de artiști români

0

 Vedetele și artiștii români sprijină United Way  

Licitația caritabilă UnicArt, organizată aseară de revista Unica cu sprijinul Hilton în beneficiul United Way România, a strâns aproape 5.000 de euro din vânzarea obiectelor de artă create de artiști români.

Nenumărate vedete, printre care Malvina Cservenschi, Carmen Brumă, Andreea Răducan, Virgil Ianțu și Florin Piersic Jr., au admirat și au licitat pentru cele 40 de obiecte create special pentru Unica de artiști precum Aurel Târ, Ana & Irina Wagner, Nalia Varam, Cătalin Tzetze, Alexandra Calafeteanu, Elis Iaia și mulți alții. Mulți dintre ei au fost aseară la eveniment și le-au vorbit licitatorilor despre obiectele create de ei.

Fondurile colectate în urma licitației vor fi folosite pentru a ajuta peste 100 de persoane (mame și copiii acestora) să devină independente. Sunt mame tinere, unele chiar adolescente, cu educație limitată (sau analfabete), fără nicio pregătire profesională și fără serviciu, care nu au niciun sprijin din partea familiei  pentru a-și îngriji copiii. Banii aceștia le vor ajuta să treacă mai ușor peste o perioadă grea, să învețe o meserie, să își găsească un loc de muncă. Cu sprijin profesionist constant pot ieși din situația dramatică în care se află și își pot crește copiii singure.

United Way România este o fundație românească independentă afiliată la United Way Worldwide și are ca scop îmbunătățirea calității vieții în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului, pentru ca toată lumea să aibă șanse egale la educație, sănătate și un venit decent.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează