Let’s Bike It! in Padurea Nebuna

0

Let’s Bike It! 15 mai Padurea Nebuna. Intalnirea este in fata Stadionului Ghencea, Bucuresti.

Traseu: aici.
Detalii: www.letsbikeit.ro

Iata invitatia organizatorilor:

Undeva, în vest de Bucureşti, e marele lac Mihăileşti. Iar dincolo de el, peste Argeşul învolburat, se găseşte Pădurea Nebună. Acolo ne îndreptăm pe 15 mai.

Cartăm!

Facem ce acuma?! Ei bine, vom carta. Adică vom căuta gunoaie, le vom trece coordonatele pe hârtie, Let’s Do It, Romania! se va ocupa de strângerea lor. Dar acuma nu le poate strânge dacă nu ştie unde sunt, nu? Aşa că e musai să avem GPS-uri cu noi.

Citiţi mai multe despre cartare aici.

Când, unde?

Duminică 15 mai, la ora 9:30 a.m., ne întâlnim în faţa Stadionului Ghencea. La 10:00 fix am plecat, deci nu întârziaţi.

Anunţă-ne că vii ori printr-un comment la acest post pe eventul de pe facebook ori pe acest formular (dacă n-ai facebook sau dacă vrei să ne spui că vii cu GPS — ne-ar ajuta enorm să ştim câte GPS-uri vom avea).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează