Let’s Bike It! in Padurea Nebuna

0

Let’s Bike It! 15 mai Padurea Nebuna. Intalnirea este in fata Stadionului Ghencea, Bucuresti.

Traseu: aici.
Detalii: www.letsbikeit.ro

Iata invitatia organizatorilor:

Undeva, în vest de Bucureşti, e marele lac Mihăileşti. Iar dincolo de el, peste Argeşul învolburat, se găseşte Pădurea Nebună. Acolo ne îndreptăm pe 15 mai.

Cartăm!

Facem ce acuma?! Ei bine, vom carta. Adică vom căuta gunoaie, le vom trece coordonatele pe hârtie, Let’s Do It, Romania! se va ocupa de strângerea lor. Dar acuma nu le poate strânge dacă nu ştie unde sunt, nu? Aşa că e musai să avem GPS-uri cu noi.

Citiţi mai multe despre cartare aici.

Când, unde?

Duminică 15 mai, la ora 9:30 a.m., ne întâlnim în faţa Stadionului Ghencea. La 10:00 fix am plecat, deci nu întârziaţi.

Anunţă-ne că vii ori printr-un comment la acest post pe eventul de pe facebook ori pe acest formular (dacă n-ai facebook sau dacă vrei să ne spui că vii cu GPS — ne-ar ajuta enorm să ştim câte GPS-uri vom avea).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează