Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Legile spirituale ale Prosperitatii @ Solisis

0

Curs Legile spirituale ale Prosperitatii

din 29 ianuarie 2014

Centrul SOLISIS va invita miercuri 29 ianuarie, la un curs de 9 saptamani de autoeliberare si cunoastere interioara.
Noi am fost „educati” de mici, invatati despre legile societatii acesteia, despre cum functioneaza lucrurile aici. Dar exista si legile divine care actioneaza in paralel, guvernand lumea divina.  Fiecare dintre noi are liberul arbitru de a se supune legilor lumii asteia sau legilor lumii divine, legi pe care daca va vrea le va putea intelege si integra in constiinta sa, cu scopul final de a le manifesta.
Legile lumii acesteia sunt reflectate de invatatura Vechiului Testament „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Legile divine sunt revelate prin invatatura Noului Testament, care aduce posibilitatea de eliberare a oamenilor de legea karmei prin invatatura si Legea Iubirii, si a Iertarii, dar si altele. Venind la curs, in 9 saptamani vei avea acces la un nou nivel de intelegere care iti va permite sa-ti deschizi constiinta pentru o manifestare in viata ta in acord cu legile divine.  Cu toate consecintele eliberatoare ce deriva din asta.”
logo solisisMai multe date pe www.solisis.org
9 sesiuni, câte 2 ore/sesiune
Cand: Din 29 ianuarie, ora 19, in fiecare miercuri.
Unde: Bucuresti, zona Marriott
inscrieri la : office@solisis.org  
(pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon),
Contact: 0747540982
 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.