Legile spirituale ale Prosperitatii @ Solisis

0

Curs Legile spirituale ale Prosperitatii

din 29 ianuarie 2014

Centrul SOLISIS va invita miercuri 29 ianuarie, la un curs de 9 saptamani de autoeliberare si cunoastere interioara.
Noi am fost „educati” de mici, invatati despre legile societatii acesteia, despre cum functioneaza lucrurile aici. Dar exista si legile divine care actioneaza in paralel, guvernand lumea divina.  Fiecare dintre noi are liberul arbitru de a se supune legilor lumii asteia sau legilor lumii divine, legi pe care daca va vrea le va putea intelege si integra in constiinta sa, cu scopul final de a le manifesta.
Legile lumii acesteia sunt reflectate de invatatura Vechiului Testament „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Legile divine sunt revelate prin invatatura Noului Testament, care aduce posibilitatea de eliberare a oamenilor de legea karmei prin invatatura si Legea Iubirii, si a Iertarii, dar si altele. Venind la curs, in 9 saptamani vei avea acces la un nou nivel de intelegere care iti va permite sa-ti deschizi constiinta pentru o manifestare in viata ta in acord cu legile divine.  Cu toate consecintele eliberatoare ce deriva din asta.”
logo solisisMai multe date pe www.solisis.org
9 sesiuni, câte 2 ore/sesiune
Cand: Din 29 ianuarie, ora 19, in fiecare miercuri.
Unde: Bucuresti, zona Marriott
inscrieri la : office@solisis.org  
(pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon),
Contact: 0747540982
 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează