Lansarea proiectului Habitat, un joc de societate centrat pe orasul Bucuresti.

0

Asociatia Odaia Creativa va invita marti, 8 noiembrie, incepand cu orele 19:00, la lansarea proiectului Habitat – un joc de societate centrat pe orasul Bucuresti.

O initiativa de educatie culturala, Habitat isi propune promovarea dezvoltarii urbane coerente, protejarea patrimoniului cultural construit si valorificarea sustenabila a acestuia. Proiectul este gandit sub forma unui joc de societate – boardgame – in care sunt transpuse problemele legate de patrimoniu si urbanism ale orasului Bucuresti, cu precadere echilibrul fragil dintre un oras prietenos pe termen lung si unul gandit ca resursa economica pe termen scurt.

Cele 100 de exemplare – prototip ale Habitat vor fi disponibile in mod gratuit incepand cu15 noiembrie 2011 pana in iunie 2012 in spatii publice interactive, precum cafenele, muzee, grupuri extracurriculare tematice.

Evenimentul de lansare a Habitat va avea loc pe data de 8 noiembrie 2011, la Clubul Taranului din cadrul Muzeului Taranului Roman (Soseaua Kiseleff, nr. 3, sector 1, Bucuresti), incepand cu ora 19:00.

Sursa: aici.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează