Lansarea oficiala Riders Club anunta prima competitie

0

Marti, 2 aprilie, in cadrul Hotel Domenii Plaza, din Bucuresti, a fost lansat oficial Riders Club, cel mai nou si complex proiect de ciclism, adresat atat sportivilor amatori, cat si celor de performanta. In prezenta organizatorilor, a partenerilor proiectului, a reprezentantilor forurilor de specialitate si a unor ciclisti profesionisti si vedete pasionate de biciclete, au fost anuntate inscrierile in primele evenimente din calendarul competitional Riders Club.

afisDaca toti invitatii prezenti au urat succes si longevitate proiectului, membrii trupei ZOB au venit cu un cadou special. Baietii au adus cu ei “o zi perfecta” si garantia multor alte asemenea zile in cadrul evenimentelor Riders Club, prin piesa compusa si interpretata de ei ca imn Riders Club: Perfect Day. Imnul va putea fi auzit de-acum inainte in cadrul tuturor evenimentelor Riders Club.

Atmosfera evenimentului de lansare a fost surprinsa in imagini care pot fi urmarite pe site-ul oficial. Primul eveniment Riders Club. Baneasa, 13 aprilie Prima competitie Riders Club e programata pe 13 aprilie, in Padurea Baneasa, pe un traseu conceput de Razvan Juganaru, multiplu campion national de MTB si ciclocros, si are deja inscrisi la start sute de participanti. Pe langa intrecerea propriu-zisa, cei prezenti vor avea parte de cateva evenimente care vor intregi experienta unei zile petrecute in natura, alaturi de prieteni si/sau familie. Dupa startul dat in cadrul intrecerii, spectatorilor le-a fost pregatita o ora de Kangoo Jumps, o demonstratie de bike trial si, la final, un concert ZOB, pentru toti cei prezenti.

Inscrieri

Pentru a putea participa intr-o competitie din calendarul Riders Club, e nevoie de crearea unui cont gratuit de membru, pe www.ridersclub.ro,si apoi de inscrierea online pe pagina competitiei.

Inscrierile in prima competitie Riders Club – Baneasa, 13 aprilie – raman deschise pana in 10 aprilie, la orele 23:59. Taxa de participare este de 60 de lei. Pentru cei care vor sa se inscrie in ziua evenimentului, taxa de participare va fi de 90 de lei. Pachetul de start Riderii inscrisi in competitia din 13 aprilie isi pot ridica pachetul de start in perioada 8-12 aprilie, de la Domenii Plaza Hotel (Str. Alexandru Constantinescu, Nr. 33, Bucuresti), in intervalul orar 17:00-20:00. Pentru asta, riderii trebuie sa prezinte un act de identitate si sa predea documentul de luare la cunostinta, completat si semnat. Ridicarea pachetului se face personal, nefiind permisa ridicarea de pachete pentru persoane care nu sunt prezente. In cazul in care pachetul nu poate fi ridicat in perioada 8-12 aprilie, acest fapt e posibil si in ziua competitiei, cu cel putin o ora inainte de startul acesteia. Pachetul de start va contine: numarul de concurs, chip de cronometrare, biscuiti

GrandPapa, doza ISOSTAR, voucher de 50 de lei oferit de Bike XCS, voucher valoric de 400 de lei pentru inscrierea echipei unei companii in Romanian Corporate Sports (www.corporatesports.ro), voucher discount TUI TravelCenter. Traseul Traseul competitiei care deschide calendarul Riders Club strabate 17 km si imbina liniile lungi si late din inima padurii cu single track-urile de la marginea ei. Realizat de multiplul campion MTB Razvan Juganaru, traseul strabate poteci cu un grad redus de dificultate, fara radacini sau noroi, permitand atat accesul incepatorilor, cat si al celor cu experienta. Participantii inscrisi la nivelul 4 vor avea de parcurs o singura data bucla de 17 km, de doua ori cei inscrisi la nivelul 3 si de trei ori cei inscrisi la nivelurile 1 si 2. Diferenta de nivel: aprox. 20 m Punct de plecare: Aleea Privighetorilor (parcarea din fata Academiei de Politie) Punct de alimentare si prim-ajutor: la punctul de plecare.

 

Programul evenimentului

11:00 Start nivelurile 3 si 4
13:00 Start nivelurile 1 si 2
13:10 Antrenament Kangoo Jumps
15:20 Bike trial, cu Alexandru “Miez” Calta (moment asigurat de www.FreeRider.ro)
15:45 Festivitate de premiere
16:00 Concert ZOB Premii

Primii trei clasati in cadrul fiecarei categorii se vor bucura de premii care vor atinge o valoare totala de 5 000 de euro. In plus, toti participantii vor participa automat la tombola cu premii totale de 2 000 de euro oferite de sponsorii si partenerii Riders Club

Ce este Riders Club?

Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la competitiile Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon. Cum revolutioneaza Riders Club experienta de rider? La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarei competitii din calendar si clasamentele generate pe niveluri competitionale sunt principalele functionalitati care ii vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului. Nivelurile competitionale Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator.

Calendarul Riders Club
Evenimentele Riders Club sunt competitii in care participantii alearga pe trasee adaptate lor si impotriva unor concurenti cu acelasi nivel competitional. Un incepator de nivelul 4 va concura pe trasee mai scurte si mai usoare. Un rider experimentat, de nivelul 1, va concura pe trasee mai lungi si mai dificile. Competitiile din calendar au trasee dedicate fiecarui nivel. Calendarul Riders Club 2013 este disponibil pe www.RidersClub.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează