Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea Cvartetului Maxim, evenimentul inedit al primăverii

0

Scena muzicală găzduiește azi (5 aprilie) o premieră națională, sub forma Cvartetului Maxim, într-o componență inedită. Pianul, flautul, acordeonul și contrabasul concertează împreună în cadrul concertului ”The Sound of Spring”, joi, 5 Aprilie, ora 19.00, la Sala Radio din București.

Lucrări demne de un ansamblu orchestral numeros vor răsuna în cadrul Sălii Radio, pe muzică din cele mai valoroase și îndrăgite creații ale muzicii de balet, simfonice și camerale. ”Va fi o seară pentru suflet, plină de candoare și inocență, o șansă de a pătrunde în zona frumosului, pur și simplu. Ariile interpretate vor impresiona prin consistența artistică a muzicii de substanță, a cărei autenticitate va fi oferită de formula instrumentală a cvartetului”, asigură Horia Maxim, inițiatorul proiectului.

Constituit în anul 2011, Cvartetul Maxim reunește artiști de prim rang ai scenei concertistice românești. Pianistul Horia Maxim este unul dintre cei mai valoroși artiști ai momentului, desfășurând o intensă activitate concertistică, a cărei faimă răsună peste hotare, în Europa și Japonia. Acesta este acompaniat de muzicieni de mare talent, precum Mihaela Anica, la flaut, care a acumulat o bogată experiență în străinătate. Fernando Mihalache dă viață acordeonului prin calitățile sale remarcabile care îi permit să abordeze o mare varietate de genuri și stiluri muzicale. Săndel Smărăndescu, cu o impresionantă experiență în domeniul muzicii simfonice și camerale, activează în prezent ca membru al Orchestrei Naționale Radio din București.

Proiect organizat de Asociația Culturală Teocta, în colaborare cu Centrul Cultural pentru UNESCU, ”Nicolae Bălcescu”.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Radio, magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe www.eventim.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.