Lansare Revista de Povestiri, numarul 4

0

Revista de Povestiri, spatiu si ocazie de joaca

Revista de Povestiri face baloane de guma si alte miscari lipicioase joi, 21 iunie, de la ora 19:00, in Grill Pub Rocks din Bucuresti.

Se lanseaza numarul 4 al Revistei de Povestiri, un nou pretext de joaca pentru cititori. Programul evenimentului cuprinde un concurs sincron de facut baloane de guma, un joc lipicios cu benzi si slapi, un antrenament de imaginatie vivant creat de Motanov, concurs de dans motanovic, iar la final concert Poetrip.

 

Numărul 4 se lauda cu noi colaboratori – Laurentiu Olteanu, Mosu, Mircea Bouruc si Mihnea Nicolau (la onorabila varsta de 14 ani). In spatiul rezervat cititorilor au fost publicate patru texte – o dilema despre rebrandingul personal, un fragment fantastic dintr-o viata blazata, o rescriere savuroasa a povestii lui Harap-Alb si o povestire despre imaginatia ca putere a copiilor de a preschimba realitatea.

Una peste alta, Revista de Povestiri va asteapta joi cu imaginatia la voi!

Pentru ultimele noutati, apasati „join” pe Facebook 🙂

Revista de Povestiri este un proiect independent, o revista literara de fictiune scurta, cu frecventa lunara. Revista este publicata de asociatia Brain Fitness, care isi propune sa stimuleze creativitatea prin proiecte culturale si educative. Asociatia beneficiaza de ajutorul buticului de creatie Teaser (design), al Lowden (organizarea evenimentelor) si al Zehava Jewelry (contributie financiara si incurajare). 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează