Lansare prima cafenea non-profit din România

0

Stimată Doamnă, Stimate Domn,

Young Professionals Club are placerea să vă invite la lansarea primei cafenele non-profit din România- YPC cafe.

YPC cafe este un proiect de antreprenoriat social care susține ONG-urile și proiectele sociale cu impact pozitiv în societate. Misiunea proiectului este să susțină comunitatea să facă diferența.


Conferinţa de lansare va avea loc joi, 1 martie 2012 la ora 17.00.
Adresa este: str. Crișana nr.21, sector 1, București.

După conferința de presă, invitații vor putea socializa la un cocktail.

Vă rugăm să confirmaţi/infirmaţi participarea dumneavoastră la e-mail: office@youngprofessionals.ro sau la numărul de telefon: 0743.121.339.

www.ypccafe.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează