LANSARE DE CARTE – Jurnal de bancher pe drumuri

0
LANSARE DE CARTE – Jurnal de bancher pe drumuri
 

Cartea „Jurnal de bancher pe drumuri, semnată de Codruț Nicolau,  se dorește o cronică de călătorie dedicată celor care nu se pot bucura de frumusețile acestei lumi, din cauza unui diagnostic necruțător care le limitează orizontul. Autorul, de profesie bancher, alege să transpună experiențele sale într-un jurnal captivant, din care nu lipsesc peripețiile pline de haz și descrierile fascinante ale locurilor vizitate de acesta.Cartea va fi lansată în 27 august, începând cu ora 19.00, la Librăria „Cărturești“– Grădina Verona, St. Arthur Verona nr. 13 – 15, iar la eveniment vor lua parte Chris Simion și Radu Bătrînu.

Autorul jurnalului de călătorie, Codruț Nicolau, a decis ca toate drepturile lui de autor provenite din vânzarea cărții sale să fie direcționate către HOSPICE Casa Speranței, în sprijinul celor care suferă de boli incurabile.

Vă invităm să luați parte la acest eveniment caritabil, organizat în beneficiul HOSPICE Casa Speranței. Pentru confirmări de participare vă rugăm să trimiteți un email lapatricia.puschila@hospice.ro sau daniel.bujorean@hospice.ro

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Lansare Carturesti 27 august ora 19

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează