Lansare de audiobook-uri motivaționale, în cadrul târgului de carte Bookland, azi, 24 martie la Craiova!

0

Sâmbătă, 24 martie 2012, în cadrul târgului de carte Bookland desfășurat la Craiova, în incinta Complexului Real, autoarea Mari Oruz va lansa două audiobook-uri motivaționale: “Cum să crești copilul pozitiv” și “Lecția de prosperitate”.

“Cum să crești copilul pozitiv” este un audiobook 100% românesc. Viața tumultoasă ne face să uităm care ne sunt prioritățile, suntem mai îngrijorați de locul de muncă, de situația financiară si uităm un lucru important – faptul că trebuie sa ne creștem copiii cu o atitudine pozitivă. Cu siguranță îți dorești mai mult decât orice pe lume să faci din copiii tăi niște învingători. În acest audiobook se găsesc câteva lucruri pe care trebuie să le știi și pe care copiii tăi trebuie să le afle de la tine.

“Lecția de prosperitate” este un ghid practic și spiritual pentru o nouă atitudine, pentru a-ți descoperi forța interioară și a reuși astfel să-ți schimbi viața.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 12, iar autoarea Mari Oruz va fi disponibilă pentru a răspunde întrebărilor craiovenilor, părinți și nu numai, despre pozitivism și atitudinea corespunzătoare pentru a fi învingător în viață.

„Colaborăm  pentru prima dată cu Bookland, într-un proiect inovator pentru toți cei care iubesc lectura, muzica și filmul. Suntem bucuroși că putem găzdui acest târg în centrul comercial Real Craiova, prilej cu care  puteți achiziționa cele mai noi apariții din zecile de standuri, pe care le pune la dispozitie târgul Bookland. Sute de titluri de carte, muzică și film vin să completeze gama prezentată clienților noștri în cadrul Real Hypermarket”, a declarat Ofelia Iancu, Head of Department Leasing and Property Management Real Craiova.

Povestea continua. Săptămâna viitoare venim în Slatina. Va asteptăm!

Despre Bookland:

Caravana Bookland:
Caravana Bookland este cel mai inedit târg mobil de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul Bookland este unul inovator, atât prin aria geografica de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. Booklanderii sunt așteptați cu porțile deschise și cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro:
www.book-land.ro este un portal user-friendly, care se ambiţionează să devină în curând cea mai mare librarie online şi sa-şi obişnuiasca publicul cu oferte de nerefuzat. Libraria virtuală se dorește a fi locul unde sa regasesc sub aceeasi umbrela carti, muzica, film și jocuri ce se pot achiziționa non-stop, indiferent de orașul în care se află caravana.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.