LANSARE: Cartea care se vinde ca painea calda

0

Ariel Constantinof are 22 de ani și de 2 ani și-a transformat pasiunea într-o afacere socială – și anume într-o firmă de curierat în București.

În ultimul an, în paralel cu munca sa pentru firma de curierat, a scris și o carte despre experiențele pe care le-a avut urmându-și pasiunea.

Cartea s-a finantat pe site-ul www.CrestemIdei.ro de crowdfunding și a fost un succes.

Mâine, 10 aprilie, Ariel își lansează cartea în Mansarda FFFF (Bucuresti) de la ora 19:30.

www.motivonti.ro/cartea-painea-calda.

Informatii despre eveniment aici: www.facebook.com

painea calda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează