Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Laboratorul muzical al Marucăi

0

Dragi prieteni,

Sâmbătă, 12 august, orele 14.00, vă dăm întâlnire la un nou concert în Satul meșteșugurilor! Un concert care face parte dintr-un proiect autentic, care se bucură din plin de aprecierile copiilor și adulților!

cover-site-Laboratorul-muzical-al-Marucai2-01

Laboratorul muzical al Marucăi” încearcă să readucă în fața publicului o serie de cântece din repertoriul copiilor dar nu numai, folosind instrumente vechi, aproape dispărute în mediul tradiţional şi puțin folosite în mediul urban contemporan: fluiere, cobză, drâmbă și instrumente de percuţie. Toate acestea sunt acompaniate de vocea Marucăi, o fetiță de 10 ani care prin modul de interpretare dă un plus de frumusețe și autenticitate întregului proiect.

Alături de Maruca sunt Florin și Beatrice Iordan care însoțesc cu instrumentele lor glasul cristalin al Marucăi. Participanţii la concert vor avea ocazia să viziteze Ansamblul moara de hartie – Satul Mestesugurilor din Comana, putând participa la demonstraţii de hârtie manuală, ţesut, împletit în papură, lucru în lemn, modelaj ceramică, achitând taxa de vizitare a ansamblului.

Detalii despre vizitare găsiți pe site-ul nostru: https://satulmestesugurilor.ro/program-de-vizitare-2/.

Participarea la concert va fi sub formă de donație.

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail echipa@moaradehartie.ro sau la numărul de telefon 0723 266 262.

Vă așteptăm în acorduri de cântece și zâmbete!

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.