LABORATOARELE UNArte: Arte Textile & Design Textil/ Ceramică/ Sticlă/ Metal

0

Vă invităm să descoperiţi

LABORATOARELE UNArte

Arte Textile & Design Textil/ Ceramică/  Sticlă/ Metal

la Galeria Universităţii Naţionale de Arte

Bucureşti, str. General Budişteanu nr. 10

Departamentul de Arte Textile & Design Textil şi Departamentul de Ceramică/ Sticlă/ Metal lansează un eveniment expoziţional dedicat exclusiv obiectului de arta decorativă creat în cadrul  trioului:

student- profesor- inginer/ tehnolog.

Curatori: lect. univ. dr. Dorina Horătău şi conf. univ. dr. Lucian Butucariu

Expoziţia  Laboratoarele UNArte aduce în prim plan:

  • Ideea
  • producţia  piesei  de artă decorativă realizată în fibră textilă ţesută sau imprimată, material ceramic, sticlă sau metal;
  • lucrul în  echipă  şi  munca de laborator  cu materialul  şi posibilităţile de expresie multiple ale acestuia;
  • rezultatul/ produs, un obiect în sine stătător, unic prin textură, cromatică, spaţialitate şi plasticitate. Un obiect pe care îl putem citi din toate perspectivele alcătuirii sale.

Aşa cum orice lucru este mai bine înţeles atunci cand este descris, tot aşa şi noi ne propunem să ne explicăm în cadrul expoziţiei  Laboratoarele UNArte  prin lucrări, imagini, text , materiale de lucru expuse ca un intreg în care  lectura ansamblului se citeşte cu ochii, mintea şi sensibilitatea .

Vernisaj: 10 aprilie,  ora 13.00

Perioada de desfăşurare: 10 – 18 aprilie 2013

Locaţie: Galeria Universităţii Naţionale de Arte, str. General  Budişteanu nr. 10, Bucureşti

Evenimentul  Laboratoarele UNArte  este deschis de luni pana duminică, între orele 11.00 şi 20.00

Accesul este gratuit.

Laboratoarele UNArte

 

Parteneri: Dulux , Color It /magazinul cu zâmbete colorate(www.picturaonline.ro, www.colorit.ro), Biblioteca Metropolitană Bucureşti

Parteneri media: Modernism (www.modernism.ro), Senso TV Arte, Deco şi Eco,

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează