La un pas de demisie şi la doi pasi de freelancing,18 noiembrie 2012

0

Ce?

Atelierul La un pas de demisie şi la doi pasi de freelancing vă va ajuta să înţelegeţi ce implică “a fi pe cont propriu”.

Veţi avea ocazia prin jocuri să vă puneţi în pielea unui angajator, veţi cunoaşte povestea mea şi veţi afla de ce e bine să fii pregătit înainte de a lua o decizie, orice decizie.

Plecaţi acasă cu “un plan de freelancing”.

Mai mult, veţi afla de ce unii au mult și alţii puţin, de ce unii reuşesc si alţii nu: cauze şi efecte.

Cu cine?

Cu Geo Pană, am început cu șamanism, reiki, yoga, feng-shui şi design chromatic, numerologie, consiliere spirituală și meditație ghidată, am continuat cu dezvoltare personală și branding personal, toate acestea după ce am făcut parte dintr-un proiect IBM. Sunt un Life Coach care crede în fericirea oamenilor. Zâmbetul este unealta ce mi-a fost hărăzită, iar buna dispoziție e parte din mine.

Cu ce?

Cu un zâmbet uriaş, cu întrebări, cu încredere şi cu deschidere.

Când?

  1. duminică@incubator107 , 18 noiembrie 2012 de la 15:00 la 18:0

Cum?

Înscrierea la atelier se face online, la bucuresti.incubator107.com

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 15 lei pentru întreg atelierul.

Unde?

Mansarda din Traian, nr. 107

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.