Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La JobTransport, punem joburile în mişcare!

0

JobTransport, târg de joburi pentru studenţii şi absolvenţii de la Transporturi, va avea loc în intervalul 8-9 noiembrie, în holul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti.

La eveniment vor participa numeroase companii din domeniile transportului şi logisticii şi conexe cu acestea, dar şi firme specializate în resurse umane şi în consiliere în carieră. Vor fi prezente companii ca TTS Group, DSV Solutions, Elite, DPD, Mailman, Transferoviar Grup, Norbert Dentressangle, Wim Bosman, Kuehne+Nagel, AMV Logistics, Dynamic Human Resources, 4Career şi Registrul Auto Român.

ED4LEAD„Punem joburile în mişcare. Vrem să venim în întâmpinarea studenţilor şi absolvenţilor de la Facultatea de Transporturi care sunt în căutarea unui loc de muncă. Este important ca aceştia să înţeleagă care sunt cerinţele de pe piaţa muncii şi că trebuie să se ridice aşteptărilor angajatorilor. De aceea, contactul direct cu reprezentanţii firmelor din domeniu le va fi extrem de util. Îi aşteptăm la JobTransport pe toţi studenţii care vor să se dezvolte profesional şi personal”, spune Felicia Niculae, manager de proiect.

Am primit feed-back-uri pozitive din partea studenţilor, care s-au arătat deosebit de interesaţi de organizarea JobTransport”, adaugă Felicia Niculae, manager de proiect.

Prof. univ. Iulian Bădescu, decanul Facultăţii de Transporturi din Bucureşti, subliniază importanţa organizării unui asemenea eveniment:

„Vor fi două zile pline, în care studenţii şi absolvenţii de la Transporturi şi chiar din întreaga Politehnică vor avea ocazia să stea de vorbă cu potenţialii angajatori, să le adreseze întrebări, să participe la workshopuri, la prezentări de companii. Cred că toţi participanţii de la JobTransport, indiferent de care parte a mesei se vor situa, vor fi, la final, în câştig”.

Înscriere workshopuri:

https://docs.google.com/forms/d/1wCgjWeKwwSh5ZzQ3qbalQcC7BARzwb-K_M3XyjU4BJo/viewform

În cele două zile de târg, vor fi oferite, prin tragere la sorţi, vouchere la un service auto, bilete la concerte sau la teatru, abonamente la fitness, şedinţe de psihoterapie on-line, cine romantice la Bucharest West Restaurant, weekend-uri la munte şi multe altele.

Vineri, 8 noiembrie, târgul va fi deschis între orele 10 şi 18, iar sâmbătă, 9 noiembrie, de la 10 la 14. Intrarea este gratuită.

Parteneri media: Revista „Cariere”, Revista „Autoplay”, Radio Lynx, cotidianul regional „Evenimentul”, eSupplyChain, www.bestjobs.ro, www.catalog-cursuri.ro, www.bucuresti.zilesinopti.ro, glaremagazine.ro, Asociaţia Română de Logistică.

Parteneri: www.mihaelastroe.ro, www.careerexperts.ro, www.willing.ro, Service Autolux Europa, New Aosta Garden, Bucharest West Restaurant, Green Palace Hotel, Dynamic Human Resources.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.