Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La început de an şcolar, Euroins România susţine copiii aflaţi în grija Asociaţiei Pro Vita

0

În cursul lunii august, cei peste 500 de angajaţi ai companiei Euroins România au desfăşurat o acţiune de strângere de hăinuţe, alimente şi jucării pentru cei 224 de copii proveniţi din familii defavorizate şi aflaţi în grija Asociaţiei Pro Vita în localităţile Valea Screzii şi Valea Plopului.

euroins

Acestea au fost livrate Asociaţiei Pro Vita. Acţiunea caritabilă intitulată „Donăm fericire!” a fost iniţiată şi susţinută de către angajaţii Euroins în nume propriu, aceştia participând la acţiune în mod voluntar din tot sufletul pentru a fi alături de copii la acest început de nou an şcolar.

Din dorinţa de a susţine iniţativa angajaţilor săi, managementul Euroins România a decis achiziţionarea a 224 de ghiozdane şi penare pentru grupe de copii între 4 şi 18 ani, fete şi baieţi, personalizate pentru fiecare segment de vârstă şi gen. Ghiozdanele şi penarele au ajuns pe 13 septembrie la Asociaţia Pro Vita.

Despre Euroins România

Euroins România este una dintre cele mai mari societăţi de asigurare din România, fiind pe locul 5 cu o cotă de 10,52% în piaţa de asigurări generale, la nivelul primului trimestru din 2016. Euroins România are peste 500 de angajaţi şi 50 de agenţii teritoriale, precum şi peste un milion de clienţi. Societatea face parte din Euroins Insurance Group.

www.euroins.ro, www.euroins-online.ro

Despre Asociaţia Pro Vita

Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți este o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică. Misiunea asociației este să protejeze demnitatea vieții umane în general, iar în particular pe cea a copiilor născuți și nenăscuți. În tabăra din Valea Screzii locuiesc 120 de persoane, din care 80 copii și adolescenți, tineri orfani care au părăsit sistemul de stat, femei și bărbați în vârstă. Restul asistaților (în jur de 400 de persoane) se află în grija familiilor din satele Valea Plopului și Valea Screzii. Accentul major în formarea copiilor se pune pe sprijinirea educației conform aptitudinilor și vocației fiecărui copil în parte. Copiii asociației urmează în prezent întreg ciclul educațional – de la copiii de grădiniță la studenți. Asociația consideră că soluția optimă pentru copii este integrarea în familia naturală sau în cea lărgită.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.