La Craiova s-a deschis oficial o fabrica de scaune pentru autovehicule

0

Vești bune pentru piața forței de muncă din Craiova! Compania Johnson Controls a lansat o fabrică de scaune pentru autovehicule. Compania este unul dintre liderii global în domeniul scaunelor pentru autovehicule, al sistemelor de plafon, uşi, tablouri de bord şi al componentelor electronice pentru interiorul autovehiculelor, scrie adevărul.ro

În România, compania Johnson Controls Automotive are peste 4000 de angajați. Compania deţine în țară o fabrică de asamblare a componentelor de scaune şi cinci fabrici de producţie a componentelor de scaune. La nivel internațional, compania Johnson Controls are 242 de locații de producție în 34 de țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.

www.johnsoncontrols.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează