Îţi place să VOLUNTARiezi? Arată-le tuturor de ce!

0

VOLUNTising – V4

Îţi place să VOLUNTARiezi? Arată-le tuturor de ce!

Să dăm share voluntariatului!

Vrem să realizăm 3 clipuri de promovare a volutariatului! Tu şi echipa ta veţi fi o agenţie de publicitate ce va realiza unul dintre aceste clipuri. Noi iţi oferim cadrul potrivit, resursele necesare, informaţiile utile, iar tu vii cu restul! Fiecare lucru pe care îl vei pune în practică va fi precedat de un training pentru a te ajuta să te dezvolţi în direcţia respective: Carmen Marcu vă va vorbi despre voluntariat, Tedy Necula despre filmmaking, iar Răzvan Vasiloiu despre advertising!

Obiectivele proiectului:

  • 3 clipuri de promovare a voluntariatului în rândul tinerilor
  • 20 tineri participanţi, ce vor dobândi cunoştinţe de bază din domeniile: advertising şi filmmaking

Beneficiari:

  • Tineri, cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani
  • Persoane creative, pasionate de advertising şi filmmaking

Odată ce vom avea aceste clipuri, va urma o perioadă de promovare a acestora pe Facebook, pt a ne asigura că noi tineri vor fi informaţi în legătură cu beneficiile voluntariatului atât în plan personal cât şi profestional. Credem că cele 4 zile de training vor ajuta la realizarea unor clipuri puternice, ce vor avea impact încă de la primul share pe Facebook.

Înscrie-te până pe 1 aprilie 2012, pe site-ul voluntising.bypteam.com și fii o parte din proiectul VOLUNTising, ediţia 4! Ajută-ne să dăm share voluntariatului!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează