Îţi place să VOLUNTARiezi? Arată-le tuturor de ce!

0

VOLUNTising – V4

Îţi place să VOLUNTARiezi? Arată-le tuturor de ce!

Să dăm share voluntariatului!

Vrem să realizăm 3 clipuri de promovare a volutariatului! Tu şi echipa ta veţi fi o agenţie de publicitate ce va realiza unul dintre aceste clipuri. Noi iţi oferim cadrul potrivit, resursele necesare, informaţiile utile, iar tu vii cu restul! Fiecare lucru pe care îl vei pune în practică va fi precedat de un training pentru a te ajuta să te dezvolţi în direcţia respective: Carmen Marcu vă va vorbi despre voluntariat, Tedy Necula despre filmmaking, iar Răzvan Vasiloiu despre advertising!

Obiectivele proiectului:

  • 3 clipuri de promovare a voluntariatului în rândul tinerilor
  • 20 tineri participanţi, ce vor dobândi cunoştinţe de bază din domeniile: advertising şi filmmaking

Beneficiari:

  • Tineri, cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani
  • Persoane creative, pasionate de advertising şi filmmaking

Odată ce vom avea aceste clipuri, va urma o perioadă de promovare a acestora pe Facebook, pt a ne asigura că noi tineri vor fi informaţi în legătură cu beneficiile voluntariatului atât în plan personal cât şi profestional. Credem că cele 4 zile de training vor ajuta la realizarea unor clipuri puternice, ce vor avea impact încă de la primul share pe Facebook.

Înscrie-te până pe 1 aprilie 2012, pe site-ul voluntising.bypteam.com și fii o parte din proiectul VOLUNTising, ediţia 4! Ajută-ne să dăm share voluntariatului!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează