Iti place limba engleza si vrei sa-i inveti si pe altii?

0

chance for life

Limba engleza? Copii? Voluntariat? Motivare? Daca te definesc aceste cuvinte, atunci te vrem in echipa noastra de voluntari

Daca iti doresti sa iti exersezi abilitatea de a preda limba engleza si in acelasi timp sa ajuti copii inteligenti proveniti din familii defavorizate sa isi atinga potentialul, te asteptam in Programul Bursa Chance for Life din Bucuresti.

Ne-ar placea ca tu sa:

– cunosti limba engleza un pic mai bine decat pentru a lua o nota de trecere la un examen

– sa mai fi predat unor copii sau sa ai anumite cunostinte pedagogice (ar fi un avantaj pentru tine)

– sa aplici metode de educatie non-formala si orele tale cu copiii sa nu fie ca cele de la scoala

– sa ai rabdare cu copiii

– sa poti fi fizic cu noi intre 2 si 4 ore pe saptamana in intervalul 08.00 – 17.00

Tu, ca profesor vei…

– pregati si organiza orele beneficiarilor nostri de clasa a VII-a, cu cantece sau poezii, cu carti sau fise, dar in principal cu profesionalism si responsabilitate

– evalua elevii

– ii vei pregati pentru atingerea de performante scolare, pentru concursuri si olimpiade

Vei fi fericit realizand ca:

– ai  de castigat experienta in predare

– vei invata tipsuri de la un profesor cu experienta in predarea limbilor straine

– ai acces la materiale cu metode si tehnici moderne de predare

– lucrezi intr-o echipa multi-culturala

– ai posibilitatea de a participa gratuit la programe de mobilitati europene (schimburi de tineri, stagii in strainatate)

– beneficiezi de un contract de voluntariat care chiar inseamna ceva

– poti beneficia si de adeverinta, scrisoare de recomandare

Este atat de simplu:

Daca te imaginezi deja in rolul descris mai sus si esti pregatit/a sa accepti provocarea, astepta CV-ul si scrisoarea ta de intentie la adresa voluntari@chanceforlife.ro pana pe data de 8 februarie 2014.

Va urma apoi un interviu si o lectie demonstrativa.

Urmatorul pas este sa fi parte din echipa, sa ii inspiri pe copii si sa le impartasesti din pasiunea ta pentru limba engleza.

Bursa Chance for Life are ca beneficiari 30 de copii cu potential intelectual ridicat. Scopul este atingerea performantei scolare.

www.chanceforlife.  ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.