Iti place limba engleza si vrei sa-i inveti si pe altii?

0

chance for life

Limba engleza? Copii? Voluntariat? Motivare? Daca te definesc aceste cuvinte, atunci te vrem in echipa noastra de voluntari

Daca iti doresti sa iti exersezi abilitatea de a preda limba engleza si in acelasi timp sa ajuti copii inteligenti proveniti din familii defavorizate sa isi atinga potentialul, te asteptam in Programul Bursa Chance for Life din Bucuresti.

Ne-ar placea ca tu sa:

– cunosti limba engleza un pic mai bine decat pentru a lua o nota de trecere la un examen

– sa mai fi predat unor copii sau sa ai anumite cunostinte pedagogice (ar fi un avantaj pentru tine)

– sa aplici metode de educatie non-formala si orele tale cu copiii sa nu fie ca cele de la scoala

– sa ai rabdare cu copiii

– sa poti fi fizic cu noi intre 2 si 4 ore pe saptamana in intervalul 08.00 – 17.00

Tu, ca profesor vei…

– pregati si organiza orele beneficiarilor nostri de clasa a VII-a, cu cantece sau poezii, cu carti sau fise, dar in principal cu profesionalism si responsabilitate

– evalua elevii

– ii vei pregati pentru atingerea de performante scolare, pentru concursuri si olimpiade

Vei fi fericit realizand ca:

– ai  de castigat experienta in predare

– vei invata tipsuri de la un profesor cu experienta in predarea limbilor straine

– ai acces la materiale cu metode si tehnici moderne de predare

– lucrezi intr-o echipa multi-culturala

– ai posibilitatea de a participa gratuit la programe de mobilitati europene (schimburi de tineri, stagii in strainatate)

– beneficiezi de un contract de voluntariat care chiar inseamna ceva

– poti beneficia si de adeverinta, scrisoare de recomandare

Este atat de simplu:

Daca te imaginezi deja in rolul descris mai sus si esti pregatit/a sa accepti provocarea, astepta CV-ul si scrisoarea ta de intentie la adresa voluntari@chanceforlife.ro pana pe data de 8 februarie 2014.

Va urma apoi un interviu si o lectie demonstrativa.

Urmatorul pas este sa fi parte din echipa, sa ii inspiri pe copii si sa le impartasesti din pasiunea ta pentru limba engleza.

Bursa Chance for Life are ca beneficiari 30 de copii cu potential intelectual ridicat. Scopul este atingerea performantei scolare.

www.chanceforlife.  ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează