Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Istoria romanilor / Familia Cantacuzino, Bucuresti, 18 Martie 2010

0

Via formare.info am aflat despre un eveniment extrem de interesant „Istoria romanilor prin familii”, organizat de Fundatia Calea Victoriei.

„Palatul Cantacuzino, una dintre cele mai spectaculoase si bine pastrate cladiri de pe Calea Victoriei, gazduieste joi, 18 martie, al treilea eveniment din seria de conferinte „Istoria romanilor prin familii”, organizat de Fundatia Calea Victoriei. Istoricul Georgeta Filitti ne va spune povestea familiei Cantacuzino chiar in fosta resedinta a „Nababului”, cum era numit Grigore Cantacuzino, om politic conservator si unul dintre cei mai bogati romani de la inceputul secolului XX.”

Informații despre înscrierea la acest eveniment sunt pe formare.info

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.