Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitație inedită de weekend pentru bucureșteni: plimbare cu canotca pe Dâmbovița cu Ivan Patzaichin

0

Ivan Patzaichin îi invită pe bucureșteni la o plimbare cu canotca pe Dâmbovița  

Sâmbătă 20 octombrie 2012, de la ora 10.00, Ivan Patzaichin îi așteaptă pe bucureșteni la o plimbare cu canotca pe Dâmbovița.

Două canotci dunărene de 10 + 1 locuri sunt pregătite să ia startul din fața Bibliotecii Naționale, în curse ce se vor desfășura pe ochiul de apă dintre bibliotecă și Podul Unirea.  Bucureștenii pot testa cu această ocazie canotca, o barcă cu vâsle creată pe baza experienței de competiție a lui Ivan Patzaichin și se pot bucura de o zi de toamnă pe apă chiar în centrul orașului.

 “Să ieși cu barca pe Dâmbovița este ideea pe care vreau să o propun bucureștenilor. Plimbările cu barca ar putea deveni o activitate firească, de weekend. Ochiul de apă de la Biblioteca Națională este cel mai potrivit pentru o plimbare și,  pentru a vă convige cât de simplu și de plăcut e să îți petreci timpul pe apă, chiar în mijlocul orașului, vă invit sâmbătă la Biblioteca Națională, pe terasa dinspre Dâmbovița unde dăm startul plimbărilor cu canotca.”, spune Ivan Patzaichin.

Experiența de a vâsli o canotcă face parte din calendarul de 2 săptămâni cu întâmplări și dezbateri de soluții pentru recuperarea Dâmboviței, râul uitat al Capitalei. Sub titlul “CONECTEAZA-TELA NATURA. Strategiide recucerire a urbanității”, programul propune conferințe, ateliere, instalații artistice în bibliotecă și pe cheiurile Dâmboviței cu scopul de a atrage atenția asupra potențialului încă neexploatat al apei și al zonei centrale, adiacente Bibliotecii Naționale.

Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila23”, este o bicicletă a apelor și servește ca vehicul de agrement și de competiţie. Construită din dorința de a promova meşteșugul românesc, canotca este denumită aşa după lotca de la care preia materialul, şi după canoea de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral „made in Romania”, cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.  Canotca a făcut în vara acestui an turul Europei, fiind folosită în competiții pe Dunărela Viena, Bratislava și Budapesta și în Festivalul Rowmnania Fest dela Tulcea. Este, de asemenea, vehiculul propus pentru plimbări în Delta Dunării, fiind disponibilă turiștilor prin Centrul de Ecoturism Rowmania dela Crișan.

“CONECTEAZA-TELA NATURĂ. Strategiide recucerire a urbanității” este o inițiativă a “Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila23”pentru redescoperirea Dâmboviței și se desfășoarăla Biblioteca Națională,  în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2012. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.