Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inviorarea de Primavara la Bucuresti / Parcul Tineretului 24 aprilie 2010

1

E timpul pentru Inviorarea de Primavara!

Esti invitat la alergare* si exercitii de tonifiere musculara alaturi de voluntarii Clubului de Miscare pentru Sanatate, care impreuna cu Centrul de Voluntariat Bucuresti si 121.ro marcheaza astfel Saptamana Nationala a Voluntariatului.

Te asteptam vineri, sambata, 24 aprilie, la ora 11:00, la podul din parcul Tineretului, langa Sala Polivalenta, in echipament sportiv si plin de voie buna!

In cazul in care faci voluntariat, fa-ne sa vedem asta si imbraca un tricou de culoare alba!

Pentru a participa, ne-am dori sa iti motivezi minimum un prieten impreuna cu care sa alergi. La finalul alergarii, participantii si voluntarii vor forma un lant uman – simbol al puterii voluntariatului, un mecanism nobil care misca lumea.

Antrenamentul va fi condus de Emanuil Rednic (Elu) – instructor cycling la World Class si fost ‘XXL’.
*alergare de grup, aproximativ 3 km, in tempo moderat, astfel incat toata lumea sa poata tine pasul.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.