Inviorarea de Primavara la Bucuresti / Parcul Tineretului 24 aprilie 2010

1

E timpul pentru Inviorarea de Primavara!

Esti invitat la alergare* si exercitii de tonifiere musculara alaturi de voluntarii Clubului de Miscare pentru Sanatate, care impreuna cu Centrul de Voluntariat Bucuresti si 121.ro marcheaza astfel Saptamana Nationala a Voluntariatului.

Te asteptam vineri, sambata, 24 aprilie, la ora 11:00, la podul din parcul Tineretului, langa Sala Polivalenta, in echipament sportiv si plin de voie buna!

In cazul in care faci voluntariat, fa-ne sa vedem asta si imbraca un tricou de culoare alba!

Pentru a participa, ne-am dori sa iti motivezi minimum un prieten impreuna cu care sa alergi. La finalul alergarii, participantii si voluntarii vor forma un lant uman – simbol al puterii voluntariatului, un mecanism nobil care misca lumea.

Antrenamentul va fi condus de Emanuil Rednic (Elu) – instructor cycling la World Class si fost ‘XXL’.
*alergare de grup, aproximativ 3 km, in tempo moderat, astfel incat toata lumea sa poata tine pasul.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.