Inviorarea de Primavara II – Sport in Saptamana Natioanla a Voluntariatului!

0

Pe 15 mai esti invitat la gimnastica si alergare in parcul Tineretului ! Dam startul Inviorarii* la ora 10:30, pe podul din spatele salii Polivalente.

Clubul de Miscare marcheaza prin Inviorarea de primăvară II Anul European al Voluntariatului şi, alături de Centru de Voluntariat Bucureşti şi 121.ro, incheie Săptămâna Naţională a Voluntariatului (9-15 mai) prin sport.

Iata programul pe care vi l-am pregatit:

10:30 – incalzirea condusa de Cori Gramescu

11:00 – alergarea in jurul lacului, condusa de Elu

11:20 – exercitii de tonifiere si stretching alaturi de Cori

Afla mai multe despre cei care te vor inviora!

Elu: http: www.emanuilrednic.com/ro

Cori Gramescu: http://cori.ro/

Clubul de Miscare: http://clubuldemiscarepentrusanatate.wordpress.com/

121.ro, Comunitatea femeilor senzationale: http://www.121.ro/

Centru de voluntariat Bucuresti: http://www.voluntariat.ro/snv.htm

Pentru detalii despre eveniment, nu ezita sa ne contactezi! >>> tel.: 0726 026 315 // e-mail: clubuldemiscare@yahoo.com

Eveniment Facebook: invita-ti prietenii! http://www.facebook.com/huditaioana#!/event.php?eid=165093630214690

________________

*Inviorarea de Primavara este un eveniment sportiv necompetitional care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, promovand voluntariatul si stilul activ de viata. Prima „înviorare de primăvără” s-a desfăşurat în 2010, în Parcul Tineretului, unde alături de voluntarii Clubului de mişcare pentru sănătate au participat peste 60 de persoane la alergare şi la exerciţiile de tonifiere pregătite de profesori universitari in domeniu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează