Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inviorarea de Primavara II – Sport in Saptamana Natioanla a Voluntariatului!

0

Pe 15 mai esti invitat la gimnastica si alergare in parcul Tineretului ! Dam startul Inviorarii* la ora 10:30, pe podul din spatele salii Polivalente.

Clubul de Miscare marcheaza prin Inviorarea de primăvară II Anul European al Voluntariatului şi, alături de Centru de Voluntariat Bucureşti şi 121.ro, incheie Săptămâna Naţională a Voluntariatului (9-15 mai) prin sport.

Iata programul pe care vi l-am pregatit:

10:30 – incalzirea condusa de Cori Gramescu

11:00 – alergarea in jurul lacului, condusa de Elu

11:20 – exercitii de tonifiere si stretching alaturi de Cori

Afla mai multe despre cei care te vor inviora!

Elu: http: www.emanuilrednic.com/ro

Cori Gramescu: http://cori.ro/

Clubul de Miscare: http://clubuldemiscarepentrusanatate.wordpress.com/

121.ro, Comunitatea femeilor senzationale: http://www.121.ro/

Centru de voluntariat Bucuresti: http://www.voluntariat.ro/snv.htm

Pentru detalii despre eveniment, nu ezita sa ne contactezi! >>> tel.: 0726 026 315 // e-mail: clubuldemiscare@yahoo.com

Eveniment Facebook: invita-ti prietenii! http://www.facebook.com/huditaioana#!/event.php?eid=165093630214690

________________

*Inviorarea de Primavara este un eveniment sportiv necompetitional care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, promovand voluntariatul si stilul activ de viata. Prima „înviorare de primăvără” s-a desfăşurat în 2010, în Parcul Tineretului, unde alături de voluntarii Clubului de mişcare pentru sănătate au participat peste 60 de persoane la alergare şi la exerciţiile de tonifiere pregătite de profesori universitari in domeniu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.