Invățati să pregătiți preparate de Crăciun după rețete vechi vâlcene / 21-22 decembrie

0

Decembrie la țară. Zapadă, aer tare, fum de lemne, zurgălăi, cozonaci, colinde. Bucurați-vă pe deplin de bogăția obiceiurilor de iarnă în timp ce susțineți satele păstrătoare de tradiție!

Invățati să pregătiți preparate de Crăciun după rețete vechi vâlcene.

La poalele Builei-Vânturarița, în Costești, purcelușul crescut cu drag și grijă de familia Cucu se va preface în cârnați fragezi, aromați și perfect condimentați. Frământați și împletiți cozonaci pufoși, îmbelșugați cu ouă și lapte din gospodăria familiei… și multe altele, după gustul și dispoziția voastră!

Unde stați?
La familii primitoare din comuna Costești, alese cu drag și grijă de Village Life.
Când?
21-22 decembrie, dar puteți sta și mai mult dacă ne anunțați din timp
Cât costă?
180 lei/persoană, cu dormit, patru mese, lecția de gătit (cu tot cu bunătăți) și excursia ghidată pe dealurile Costeștilor de duminică dimineață.
Cum ajungeți?
Cu mașina: de la Vâlcea, îndreptați-vă spre Horezu și pe drum veți întâlni Costești
Cu autobuzul: sunt disponibile curse regulate pe ruta București – Horezu cu oprire în Costești.
Cum va înscrieți?
Pe Facebook, email la info@villagelife.ro sau tel 0747933124.

Înscrieți-vă până duminică 15 decembrie (inclusiv) și beneficiați de un discount de 10%!

village life

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează