Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invățati să pregătiți preparate de Crăciun după rețete vechi vâlcene / 21-22 decembrie

0

Decembrie la țară. Zapadă, aer tare, fum de lemne, zurgălăi, cozonaci, colinde. Bucurați-vă pe deplin de bogăția obiceiurilor de iarnă în timp ce susțineți satele păstrătoare de tradiție!

Invățati să pregătiți preparate de Crăciun după rețete vechi vâlcene.

La poalele Builei-Vânturarița, în Costești, purcelușul crescut cu drag și grijă de familia Cucu se va preface în cârnați fragezi, aromați și perfect condimentați. Frământați și împletiți cozonaci pufoși, îmbelșugați cu ouă și lapte din gospodăria familiei… și multe altele, după gustul și dispoziția voastră!

Unde stați?
La familii primitoare din comuna Costești, alese cu drag și grijă de Village Life.
Când?
21-22 decembrie, dar puteți sta și mai mult dacă ne anunțați din timp
Cât costă?
180 lei/persoană, cu dormit, patru mese, lecția de gătit (cu tot cu bunătăți) și excursia ghidată pe dealurile Costeștilor de duminică dimineață.
Cum ajungeți?
Cu mașina: de la Vâlcea, îndreptați-vă spre Horezu și pe drum veți întâlni Costești
Cu autobuzul: sunt disponibile curse regulate pe ruta București – Horezu cu oprire în Costești.
Cum va înscrieți?
Pe Facebook, email la info@villagelife.ro sau tel 0747933124.

Înscrieți-vă până duminică 15 decembrie (inclusiv) și beneficiați de un discount de 10%!

village life

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.