Invata GRATUIT cum se ingrijesti bolnavi

0

 

Invitație curs gratuit Îngrijitoare bolnavi  la domiciliu

 

insertAsociația Handicapaților Somatici din România te invită la cursul de calificare nivel II: Îngrijitoare bolnavi  la domiciliu, desfășurat GRATUIT doar prin intermediul proiectului strategic INSERT.

Fie că îți dorești independență financiară, activitate profesională sau satisfacția de a fi util în societate, grăbește-te să te înscrii la cursul  de Îngrijitoare bolnavi la domiciliu. Vei obține  garanția unei meserii nobile, bănoase și cu mare cerere pe piața de muncă din România.

Cursul Îngrijitoare bolnavi la domiciliu are o durată de 5 luni, timp în care vei dobândi o sferă largă de competențe profesionale pentru desfășurarea activității de îngrijire (precum: comunicare, igienă, alimentație etc.) Condiția de înscriere este absolvirea învățământului minim obligatoriu și eligibilitatea în grupul țintă al proiectului (persoane cu dizabilități, bolnavi cronici etc.)

De reținut! În urma absolvirii cursului Îngrijitoare bolnavi la domiciliu, te vei bucura de o serie de avantaje, printre care: subvenție de merit, certificat acreditat ANC, cu valoare națională și internațională, competențe profesionale de calitate, mediere și plasare pe piața muncii etc.

Te asteptăm cu detalii la: Asociația Handicapaților Somatici din România, din Calea Moșilor 113, Sc. D, etaj 2, București, tel: 021 315 95 89 sau 078 529 55 08, e-mail: insert@ahsr-crrs.ro, site: www.reinsert.eu 

INSERT – ”Construirea unei rețele de reabilitare și integrare profesională pentru persoanele cu dizabilități din România, în vederea îmbunătățirii accesului acestora pe piața muncii”, cod proiect POSDRU 96/6.2/S/55474, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritară 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.2 – „Împreună pe piaţa muncii”.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.