Invata GRATUIT cum se ingrijesti bolnavi

0

 

Invitație curs gratuit Îngrijitoare bolnavi  la domiciliu

 

insertAsociația Handicapaților Somatici din România te invită la cursul de calificare nivel II: Îngrijitoare bolnavi  la domiciliu, desfășurat GRATUIT doar prin intermediul proiectului strategic INSERT.

Fie că îți dorești independență financiară, activitate profesională sau satisfacția de a fi util în societate, grăbește-te să te înscrii la cursul  de Îngrijitoare bolnavi la domiciliu. Vei obține  garanția unei meserii nobile, bănoase și cu mare cerere pe piața de muncă din România.

Cursul Îngrijitoare bolnavi la domiciliu are o durată de 5 luni, timp în care vei dobândi o sferă largă de competențe profesionale pentru desfășurarea activității de îngrijire (precum: comunicare, igienă, alimentație etc.) Condiția de înscriere este absolvirea învățământului minim obligatoriu și eligibilitatea în grupul țintă al proiectului (persoane cu dizabilități, bolnavi cronici etc.)

De reținut! În urma absolvirii cursului Îngrijitoare bolnavi la domiciliu, te vei bucura de o serie de avantaje, printre care: subvenție de merit, certificat acreditat ANC, cu valoare națională și internațională, competențe profesionale de calitate, mediere și plasare pe piața muncii etc.

Te asteptăm cu detalii la: Asociația Handicapaților Somatici din România, din Calea Moșilor 113, Sc. D, etaj 2, București, tel: 021 315 95 89 sau 078 529 55 08, e-mail: insert@ahsr-crrs.ro, site: www.reinsert.eu 

INSERT – ”Construirea unei rețele de reabilitare și integrare profesională pentru persoanele cu dizabilități din România, în vederea îmbunătățirii accesului acestora pe piața muncii”, cod proiect POSDRU 96/6.2/S/55474, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-20013, Axa prioritară 6 – ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.2 – „Împreună pe piaţa muncii”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează