Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Introduction to Governance & P3M3 – Bucharest 2013 meeting. FREE EVENT!

0

Invitation for your business members to an event OMEC organizes in Bucharest in October.

OMEC is pleased to announce a managerial meeting

Introduction to organizational governance of portfolio, programme and project management to be held on October 21st, 2013 from 9:30 to 11:30 in Ramada Majestic Hotel Calea Victoriei 38-40, Bucharest

omec_logoOur meeting would be on Best Management Practice standards and guidance, with special attention to project, programme and portfolio governance, as well as to P3M3 maturity model that helps to assess organisation current performance and put in place improvement plans.

The meeting will be held in English.

Topics covered

1. Business as Usual and Business Change – how they must coexist

2. Definition of portfolio, programme and project.

3. P3M3® maturity model

4. Model POTI (P- Processes, O – Organization, T – Technology, I – Information)

5. The structure and principles of PRINCE2® – project management

6. The structure and principles of MSP® – programme management

7. The structure and principles of MoP® – portfolio management

8. P3O – Portfolio, Programme and Project Offices

9. PMBOK® and British Best Management Practices

Expected participants

  • Board members,
  • Directors,
  • Managers,
  • all who would like to learn about management best practices.

Date/time and venue details

The meeting is scheduled for

October 21st, 2013, from 09:30 to 11:30

in

Ramada Majestic Hotel
Calea Victoriei 38-40, Sector 1, Bucharest RO-010082

Registration and conditions

This is a free event.

To register, please send an email to info@omec.eu.

For additional information, please, visit: http://omec.eu/introduction-governance-p3m3-bucharest-2013-meeting

header-1-600

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.