Introducere in programare pentru ONG-uri (atelier practic gratuit)

0

Oricine poate invata sa programeze si sa inteleaga mai usor mediu digital. Participa si tu la primul atelier practic de programare pentru organizatii neguvernamentale, organizat de TechSoup si ROSEdu. Workshopul va avea loc in Bucuresti, pe 27 noiembrie, de la 10:00 la 14:00.

Daca lucrezi sau voluntariezi intr-o organizatie neguvernamentala, membra a comunitatii TechSoup, aplica pentru unul dintre cele 15 locuri disponibile (www.techsoup.ro).

Atentie! Pentru ca numarul participantilor este limitat la un reprezentant per organizatie neguvernamentala, in procesul de selectie, vom tine cont de motivatia ta.

Informatii suplimentare:

  • Daca vrei sa participi la atelier si organizatia ta nu este inca membra in TechSoup, te poti alatura si tu comunitatii noastre urmand cativa pasi simpli – https://www.techsoup.ro/node/3238
  • Pentru a participa la atelier este nevoie sa iti aduci propriul laptop.

Acest eveniment este organizat in cadrul Saptamanii Europene a Programarii si este sprijinit informal de catre Comisia Europeana. Peste 200 de evenimente au loc in tari din Uniunea Europeana, in saptamana 20-30 noiembrie. Ne bucuram ca Romania se numara printre ele. Mai multe informatii despre aceasta initiativa puteti citi aici – http://codeweek.eu/

workshop-coding

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează