Intra in dezbaterea Closer to Oxford si poti castiga 4 eReadere

0

 

Au inceput inregistrarile in programul Closer to Oxford. Ajuns la runda a 10-a si initiat de ARDOR, proiectul iti propune o noua confruntare de idei intr-o competitie de debate online, dar si o experienta de invatare originala.

Motiunea rundei online este: E timpul ca statul sa nu mai subventioneze specializarile care nu au cautare pe piata muncii?

Desi statisticile despre cererea de pe piata muncii nu sunt precis actualizate, anumite profesii sunt din ce in ce mai solicitate, pe cand altele sunt in declin. Totodata, angajatorii sunt mai interesati de competentele candidatilor decat de atestarile oferite de diplome. Ar trebui lasate aceste facultati sa se descurce din alte surse de venit (taxe, donatii), lasand piata sa decida ce este necesar si ce nu? Sau e potrivit ca statul sa subventioneze tocmai acele zone unde piata nu ofera salvare?

Cele mai bune doua echipe din clasament vor fi premiate cu 4 eReadere*.
Deadline de inregistrare marti, 22 octombrie.

Nou la Closer to Oxford

In toate rundele C2O de pana acum ai putut exersa alaturi de tineri din toata tara tehnici de argumentare si oratorie. Acum iti venim in ajutor cu o noua resursa – tutoriale online sustinute de trainerii nostri vor fi disponibile pe site-ul proiectului inainte de primul discurs al rundei, pentru ca tu sa scrii o pledoarie mai convingatoare. In plus, dupa finalizarea rundei te invitam la o sesiune de Q&A in care vei putea discuta cu trainerii despre argumente si forta lor, lucru care cu siguranta iti va folosi la runda urmatoare.

4 pasi pentru a te inregistra in runda

1. Inregistreaza-te la sectiunea Register. Daca ai jucat în alta runda, nu e nevoie sa-ti faci cont;
2. Invita un coleg/o colega pentru a face o echipa de doi membri. Daca nu ai echipa, poti gasi un coechipier pe site, printr-o procedura simpla. Daca ai jucat in alta runda, va trebui sa reiei procedura de formare a echipei (cu acelasi sau cu alt coechipier);
3. Dupa ce colegul/colega confirma echipa, veti afla daca sunteti afirmatori sau negatori;

Gata! In acest moment te poti apuca de pregatire pentru competitia de idei. Pentru orice nelamurire referitoare la inregistrare, nu ezita sa ne scrii la office@closer2oxford.ro

sigla closer to oxford

E timpul pentru argumente – argumentele tale!
Echipa Closer2Oxford

*Primele doua echipe din clasamentul general (patru participanti) vor castiga 4 eReadere* Nook Wi-Fi Touch eBook Reader, pentru fiecare dintre membrii sai.

Pentru preluarea premiilor este nevoie de dovada incadrarii membrilor echipei intr-o forma de invatamant superior (licenta sau master). Membrii echipei de organizare C2O nu pot participa, de asemenea nici arbitrii proiectului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează