Înţelepciune pentru VIITOR

0

Înţelepciune pentru VIITOR

Valori Iubire Înţelegere Tradiţie Onoare Respect

Young Professionals Academy editia a III-a, prin proiectul Intelepciune pentru VIITOR s-a intalnit, sambata, 26 noiembrie batranii de la Complexul Socio-Medical “Sf. Luca”.

In  asteptarea zilei Nationale a Romaniei impreuna cu Young Professionals Club si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret am organizat sambata, 26 noiembrie 2011, intre orele 10-12, o vizita la batranii din Complexul de Servicii Socio-medicale „Sfantul Luca”, din Soseaua Berceni, nr.12, sector 4, Bucuresti.

Am fost primiti cu caldura de 32 dintre batranii centrului care ne-au pus sa promitem ca ne vom stradui sa ajungem la varsta lor si carora le-am multumit prin cateva randuri frumos asezate in scrisori in care indraznim, umil, sa le cerem sa ne scrie o poveste, povestea vietii lor, pana data viitoare cand vom reveni cu drag sa  impodobim impreuna bradul de Craciun.

Impreuna cu ambasadorea proiectului, doamna Doina Melinte, marea atleta a Romaniei, ne-am bucurat de frumusetea cantecelor noastre traditionale- Doamne nu uita de noi, Canta cucu bata-l vina, Andri Popa,  am intampinat sarbatorile de iarna cu colinde- O ce veste minunata, Trei pastori,  si am incheiat mandri prin Noi suntem romani si Desteapta-te, romane! Toate aceste cantece au sunat in acordurile de chitara si vocea lui Alexandru Porosanu, de la Benetone Band, si prin viola si orga Violetei de la Liceul George Enescu.

Multumim pe aceasta cale ambasadorului proiectului doamnei Doina Melinte, vicepresedintelui ANST Szell Lorincz pentru implicare, sponsorilor: Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si AMWAY, partenerilor media: Lume Buna, Romania Pozitiva, Centruldepresa.ro si tuturor celor care au dorit sa ramana anonimi. Nu am fi reusit fara sprijinul acestor oameni mimunati sa ne ducem proiectul la bun sfarsit.

Proiectul „Intelepciune pentru VIITOR” nu se opreste aici, el continua pe blogul acesta (http://intelepciunepentruviitor.wordpress.com), unde vor fi prezentate povestile culese sambata si lectiile de intelepciune desprinse din viata acestor batrani.

Cum in viata fiecaruia dintre voi exista batrani cu povesti pline de intelepciune, le puteti impartasi la adresa YPCIII@yahoogroups.com.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează