Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inspired si ICR te invita la vernisaj: Miercuri, 18 Aprilie

0

Inspired (www.concurs-inspired.ro) si ICR te invita la vernisaj: Miercuri, 18 Aprilie, la ora 19.00, la sediul Institutului Cultural Roman din Aleea Alexandru 38, Bucuresti. Vino sa cunosti castigatorii Inspired, din sectiunile „Graphic design”, „Photography” si „Illustration”. Au pregatit pentru tine, noua expozitii atat din portofoliile proprii cat si din mapele castigatoare.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1_18 Aprilie 2012_ICR Bucuresti

Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1_18 Aprilie 2012_ICR Bucuresti

Au castigat Inspired 2011 cu temele: Viitor – vazut prin ilustratie (o carte sau un ziar din viitor intr-o maniera vizuala diferita), Romania ca brand turistic – o perspectiva noua, complementara panoruilor publicitare si Portret – in fotografie, fara prea multe cuvinte scrise. Dupa finalizarea editiei Inspired 2011, ei continua sa ne surprinda. Vino sa ii cunosti pe:

 

Ana – Lidia Macovei – locul I, Nedeloaia Silvia Florentina- locul II si Filipoiu Alina – locul III – castigatori sectiune „Illustration”

Ana – Ramona Tanasa – locul I, Balaita Alex – locul II si Lung Sorina – locul III– castigatori sectiune „Graphic design

Berechet Claudiu – Mihai – locul I, Carnaru Radu locul II si Cirja Ionut – locul III – castigatori sectiune „Photograpy

Expozitia Inspired 9 in 1 este deschisa la ICR Bucuresti, in perioada 18 – 30 Aprilie 2012. Vino sa cunosti/vezi/ fii inspirat si sa inspiri!

Despre Asociatia INSPIRED

Concurs Inspired (www.concurs-inspired.ro) este platforma online in care tinerii din Romania isi demonstreaza in fiecare an, de peste 5 ani, potentialul creativ. Alaturi de ei, Inspired contribuie astfel la definirea unui standard profesional in 9 domenii artistice. Poti spune ca este un concurs de idei sustinut de peste 130 de membri ce formeaza un juriu intransigent sau poti spune ca este forma prin care tu cunosti noi talente creative, in fiecare an. Ca de fiecare data, depinde de tine cum alegi sa vezi lucrurile ce ti se prezinta: in ce culoare, in ce forma, in ce linii. Daca esti curios sa cunosti tinerii creativi din Romania, Inspired ti-i prezinta.

Citeste mai mult: Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1, la Insititutul Cultural Roman

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.