Inspired si ICR te invita la vernisaj: Miercuri, 18 Aprilie

0

Inspired (www.concurs-inspired.ro) si ICR te invita la vernisaj: Miercuri, 18 Aprilie, la ora 19.00, la sediul Institutului Cultural Roman din Aleea Alexandru 38, Bucuresti. Vino sa cunosti castigatorii Inspired, din sectiunile „Graphic design”, „Photography” si „Illustration”. Au pregatit pentru tine, noua expozitii atat din portofoliile proprii cat si din mapele castigatoare.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1_18 Aprilie 2012_ICR Bucuresti

Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1_18 Aprilie 2012_ICR Bucuresti

Au castigat Inspired 2011 cu temele: Viitor – vazut prin ilustratie (o carte sau un ziar din viitor intr-o maniera vizuala diferita), Romania ca brand turistic – o perspectiva noua, complementara panoruilor publicitare si Portret – in fotografie, fara prea multe cuvinte scrise. Dupa finalizarea editiei Inspired 2011, ei continua sa ne surprinda. Vino sa ii cunosti pe:

 

Ana – Lidia Macovei – locul I, Nedeloaia Silvia Florentina- locul II si Filipoiu Alina – locul III – castigatori sectiune „Illustration”

Ana – Ramona Tanasa – locul I, Balaita Alex – locul II si Lung Sorina – locul III– castigatori sectiune „Graphic design

Berechet Claudiu – Mihai – locul I, Carnaru Radu locul II si Cirja Ionut – locul III – castigatori sectiune „Photograpy

Expozitia Inspired 9 in 1 este deschisa la ICR Bucuresti, in perioada 18 – 30 Aprilie 2012. Vino sa cunosti/vezi/ fii inspirat si sa inspiri!

Despre Asociatia INSPIRED

Concurs Inspired (www.concurs-inspired.ro) este platforma online in care tinerii din Romania isi demonstreaza in fiecare an, de peste 5 ani, potentialul creativ. Alaturi de ei, Inspired contribuie astfel la definirea unui standard profesional in 9 domenii artistice. Poti spune ca este un concurs de idei sustinut de peste 130 de membri ce formeaza un juriu intransigent sau poti spune ca este forma prin care tu cunosti noi talente creative, in fiecare an. Ca de fiecare data, depinde de tine cum alegi sa vezi lucrurile ce ti se prezinta: in ce culoare, in ce forma, in ce linii. Daca esti curios sa cunosti tinerii creativi din Romania, Inspired ti-i prezinta.

Citeste mai mult: Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1, la Insititutul Cultural Roman

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează