Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Înscrierile continuă la Bucharest Streetball Weekend / 24-27 mai 2012

0

Dani Oțil – printre primii care vor testa terenurile FIBA Europe la București

Cel mai mare eveniment sportiv al anului, după finala Europe League disputată acum câteva zile, e pe cale să înceapă. După o săptămână de la lansarea înscrierilor, peste 300 de iubitori ai sportului și-au anunțat prezența în Piața Revoluției între 24-27 mai pentru Bucharest Streetball Weekend. Numărul mare de echipe înregistrate în ultimele ore i-a determinat pe organizatori să extindă perioada de înscrieri până în 21 mai.

Dani Oțil, binecunoscutul om de televiziune din matinalul Neatza cu Razvan și Dani, va veni joi pe terenurile albastre să dea startul competițiilor. Până atunci, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură sosirea celor 8 tiruri dela FIBA Europe, fiecare încărcat cu un teren de baschet și aparatura aferentă. Ele au străbătut întregul continent, de la vest spre est, cu destinația România. Terenuri albastre, mingi gigantice cu aer, porți speciale, tribune, coșuri, corturi, umbrele, muzică, distracție și premii, toate vor face ca timp de patru zile Bucureștiul să vibreze în ritmul bătăilor de minge.

Echipele din cadrul Turneului Final al Campionatului Național Universitar de Baschet 3×3 își pregătesc documentația necesară, elevii și studenții vizează carnetele, profesorii și educatorii așteaptă acordul părinților pentru a înscrie elevii la competiție. Cupele din Open Tournament au fost de asemenea agreate: jurnaliștii fac deja încălzirea pentru Cupa Presei, angajații se întâlnesc după program și pregătesc Cupa Firmelor, vedetele fac echipă, iar profesioniștii așteaptă relaxați fluierul de start.

Organizatorii pun la punct ultimele detalii până când oficialii FIBA Europe sosesc în capitală. Au fost bifați fotografii, cameramanii, momentele artistice, premiile acordate. Piața va fi cu adevărat revoluționată. În fața Atenerului Român, cultura va întâlni sportul într-un spectacol de neuitat.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face la adresa www.studentsport.ro până în 21 mai. Tot acolo vor găsi informații despre înscriere, competiție, regulament și program.

Bucharest Streetball Weekend este un eveniment organizat de FIBA Europe, Federația Română de Baschet, Asociația Student Sport România, în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului București și Direcția pentru Sport și Tineret București. Susținătorii oficiali sunt Toyota și Coca Cola. Sponsorii – Quartz Matrix, Beck’s, Electronic Arts, Canyon, Kraft Paints, Trops, Fan Curier, Tudor Taylor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.