Înscrierile continuă la Bucharest Streetball Weekend / 24-27 mai 2012

0

Dani Oțil – printre primii care vor testa terenurile FIBA Europe la București

Cel mai mare eveniment sportiv al anului, după finala Europe League disputată acum câteva zile, e pe cale să înceapă. După o săptămână de la lansarea înscrierilor, peste 300 de iubitori ai sportului și-au anunțat prezența în Piața Revoluției între 24-27 mai pentru Bucharest Streetball Weekend. Numărul mare de echipe înregistrate în ultimele ore i-a determinat pe organizatori să extindă perioada de înscrieri până în 21 mai.

Dani Oțil, binecunoscutul om de televiziune din matinalul Neatza cu Razvan și Dani, va veni joi pe terenurile albastre să dea startul competițiilor. Până atunci, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură sosirea celor 8 tiruri dela FIBA Europe, fiecare încărcat cu un teren de baschet și aparatura aferentă. Ele au străbătut întregul continent, de la vest spre est, cu destinația România. Terenuri albastre, mingi gigantice cu aer, porți speciale, tribune, coșuri, corturi, umbrele, muzică, distracție și premii, toate vor face ca timp de patru zile Bucureștiul să vibreze în ritmul bătăilor de minge.

Echipele din cadrul Turneului Final al Campionatului Național Universitar de Baschet 3×3 își pregătesc documentația necesară, elevii și studenții vizează carnetele, profesorii și educatorii așteaptă acordul părinților pentru a înscrie elevii la competiție. Cupele din Open Tournament au fost de asemenea agreate: jurnaliștii fac deja încălzirea pentru Cupa Presei, angajații se întâlnesc după program și pregătesc Cupa Firmelor, vedetele fac echipă, iar profesioniștii așteaptă relaxați fluierul de start.

Organizatorii pun la punct ultimele detalii până când oficialii FIBA Europe sosesc în capitală. Au fost bifați fotografii, cameramanii, momentele artistice, premiile acordate. Piața va fi cu adevărat revoluționată. În fața Atenerului Român, cultura va întâlni sportul într-un spectacol de neuitat.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face la adresa www.studentsport.ro până în 21 mai. Tot acolo vor găsi informații despre înscriere, competiție, regulament și program.

Bucharest Streetball Weekend este un eveniment organizat de FIBA Europe, Federația Română de Baschet, Asociația Student Sport România, în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului București și Direcția pentru Sport și Tineret București. Susținătorii oficiali sunt Toyota și Coca Cola. Sponsorii – Quartz Matrix, Beck’s, Electronic Arts, Canyon, Kraft Paints, Trops, Fan Curier, Tudor Taylor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează