Înscrieri la Salonul National Miniatura Textila 2012

0
Filiala Arte Decorative Bucuresti a Uniunii Artistilor Plastici va organiza in perioada 7 – 18 martie 2012 Salonul National Miniatura textila 2012 in Galeria Orizont, blvd. Nicolae Balcescu nr. 23A, Bucuresti.
Participarea este deschisa artistilor membri UAP din Romania, admitandu-se maximum 5 lucrari cu dimensiunile: 20x20x20 cm si cu un procent de 70% material textil pentru a se pastra specificul tehnicii miniaturii textile. Artistii vor prezenta pentru selectie: documente digitale ale lucrarilor (A4, format jpeg, rezolutie 300 DPI), fisa de inscriere cu numele artistului, titlul lucrarii/lucrarilor, tehnica, dimensiuni, anul realizarii lucrarii.
Acestea vor fi trimise la marijana.bitulescu@gmail.com pana la data de 20 februarie 2012 cu mentionarea Salonul National Miniatura textila 2012. Lucrarile vor fi selectionate dupa documentele digitale, rezultatul selectiei va fi comunicat in data de 25 februarie 2012 prin intermediul e-mail-ului sau telefonic.

www.uap.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează